Stiri despre eucom

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poţi fi un lider mai bun dacă ştii mai multe limbi străine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poţi fi un lider mai bun dacă ştii mai multe limbi străine?

  Abilitatea cuiva de a fi liderul unei echipe globale nu stă doar în a cunoaşte o limbă străină. Iată care sunt top 3 abilităţi de leadership pe care învăţarea unei limbi străine te poate ajuta să le dezvolţi.

 • Cum comunici asertiv în limba engleză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum comunici asertiv în limba engleză

  În condiţiile în care petreci 28% din programul de lucru doar răspunzând la e-mailuri, conform unui articol McKinsey, este important să fii conştient de impactul pe care îl au cuvintele asupra oamenilor.

 • De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională

  În aceste vremuri tulburi, schimbarea este ceea ce oamenilor le este cel mai greu să asimileze, angajaţii preferând să nu o experimenteze deloc, dacă se poate. Dar iată că, deşi trăim un moment pe care nimeni dintre noi nu l-a mai trăit vreodată, aş vrea să vă arăt de ce pentru noi metodologia Agile şi comunicarea continuă pot fi de mare ajutor şi îmbunătăţesc productivitatea în situaţii de incertitudine precum cea pe care o traversăm acum.

 • De ce pentru noi învăţarea online a fost mai rapidă decât cea clasică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce pentru noi învăţarea online a fost mai rapidă decât cea clasică

  În numai două zile, 10 şi 11 martie 2020, am transferat toată activitatea noastră de business în online, iar în ultimele 3 luni am funcţionat exclusiv aşa. Nu ştiam cum vor evolua lucrurile şi nici cum vor reacţiona clienţii şi cursanţii, dar am rămas plăcut surprinşi să constatăm că achiziţia de cunoştinţe a fost mult mai mare şi mai rapidă în acest context, decât atunci când făceam cursuri face-to-face.

 • Deveselu, „port“ la
Marea Neagră – între Maskirovka şi realitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deveselu, „port“ la Marea Neagră – între Maskirovka şi realitate

  Într-un discurs rostit în faţa şefilor de stat major din Balcani, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat că întreaga regiune (sudul-estul Europei – n.A.G.) intră sub influenţa rusă. „I-am spus (secretarului general al NATO Jens Stoltenberg – n.A.G.): «Eşti absent din Marea Neagră. Marea Neagră aproape ca a devenit un lac rusesc. Dacă nu acţionăm acum, istoria nu ne va ierta»“

Modifică Setările