Stiri despre eric halfvarson

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Masterclass Wagner la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masterclass Wagner la Bucureşti

  Capitolul masterclassului din cadrul proiectului "Parsifal la Ateneu" merită o relatare separată. Ca orice cântăreţ, vânez orice oportunitate de a mai învăţa ceva, un secret, care să mă ajute să cânt mai bine, mai frumos, mai mult, să-mi dea rezistenţă sau să aprofundez un anumit stil.

 • Emoţia zilei: Parsifal, din nou la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţia zilei: Parsifal, din nou la Ateneu

  Am fost tentat să scriu câteva rânduri despre Parsifal la Ateneul Român încă de luni şi marţi, când am avut ocazia să asist la ultimele repetiţii, apoi vineri, după primul spectacol. N-am fost miercuri la generală, înţelegând să las locul celor tineri, cărora le era dedicată repetiţia.

 • Emoţia zilei: Parsifal @ Ateneul Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţia zilei: Parsifal @ Ateneul Român

  Poate că mai potrivit ar fi să încep printr-o lungă tăcere. Pentru că aplauzele acestui triumf nu au fost decât o imensă descărcare nervoasă, urmând unui catharsis purificator şi generalizat.

 • Ein Bühnenweihfestspiel im Athaeneum!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ein Bühnenweihfestspiel im Athaeneum!

  E oficial, Filarmonica „George Enescu” a confirmat distribuţia pentru concertul de închidere a stagiunii 2014-15. Va fi actul III din Parsifal de Wagner, dirijat de Christian Badea, asta ştiam cu toţii. Dar vor fi Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Levente Molnár (Amfortas) şi... Maia Morgenstern (Kundry)!

Modifică Setările