Stiri despre elise wilk

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alteritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alteritate

  De câţiva ani buni, în structura Festivalului Internaţional de Teatru care se desfăşoară în fiecare primăvară la Bacău, în principal în organizarea Teatrului Municipal Bacovia din localitate (Festivalul şi-a tot schimbat numele, de la Gala „Star“ a redevenit „Gala Naţională a Recitalurilor Dramatice Valentin Silvestru“, iar la cele mai recente două ediţii a fost numit „Bacău Fest Monodrame“), a apărut şi un concurs de literatură dramatică.

 • Anii
adolescenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anii adolescenţei

  Am înregistrat în primele zile ale lunii martie a anului 2018 o premieră personală. Am ajuns pentru întâia oară la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Teatru care se pregăteşte să aniverseze 25 de ani de viaţă.

 • „Plastic“: Un clasist bun e un clasist mort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plastic“: Un clasist bun e un clasist mort

  Păcat că spectacolul de teatru „Plastic“, pus în scenă de regizorul Theodor Cristian Popescu la ArCuB, nu serveşte mai bine intenţiile (câteodată) excelentului text al dramaturgului german Marius von Mayenburg (traducerea Elise Wilk).

 • Zi Elise Wilk, cronicara adolescenţei „periferice“,
la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zi Elise Wilk, cronicara adolescenţei „periferice“, la Timişoara

  Braşoveanca Elise Wilk se axează, în textele sale pentru scenă, pe descrierea patologiei celei mai sublime dintre vârste, pentru care condiţiile sociale sunt doar una dintre motivaţii. Şi nu cea mai importantă, după cum ştim de la marii autori care s-au ocupat de acest topos.

 • Silent disco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silent disco

  În ciuda sonorităţilor ce pot crea oarecare confuzii, în spatele numelui Elise Wilk nu se ascunde defel un dramaturg născut  pe alte meleaguri. Nici vorbă.

Modifică Setările