Stiri despre edit miklos

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gustul amar al lipsei de demnitate. Despre o ţară infantilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustul amar al lipsei de demnitate. Despre o ţară infantilă

  Homo psychoanaliticus transsylvanicus - aşa se autodefineşte Tudor Duică pe Facebook. Urmăresc de mult şi cu admiraţie activitatea acestui om care e un transilvan adevărat: nu urăşte pe nimeni, iubeşte Transilvania.

 • Miklos: „Nu mai vreau să schiez pentru România“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miklos: „Nu mai vreau să schiez pentru România“

  Singura reprezentantă a ţării noastre la schi alpin la Jocurile Olimpice de la Vancouver, Edit Miklos (22 de ani), a obţinut cetăţenia ungară şi vrea să concureze sub culorile ţării vecine. Născută la Miercurea Ciuc, sportiva a luat această decizie după ce s-a declarat dezamăgită de ajutorul primit atât la pregătire, cât şi în competiţii, din partea Federaţiei Române de Schi şi Biatlon.

 • Miklos: „Nu ştiu ce drum voi alege după refacere”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miklos: „Nu ştiu ce drum voi alege după refacere”

  După accidentarea de la coborâre din timpul Jocurilor Olimpice de la Vancouver, când a suferit o întindere a ligamentului la genunchiul drept, Edit Miklos are mai multe opţiuni. Schioarea de la Miercurea Ciuc deja a început recuperarea, făcând primele ore de terapie, la o clinică din Vancouver.

 • Gora Tall:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gora Tall: "Vreau în Champions League" - Revista presei sportive

  Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Tall în legătură cu negocierile cu Steaua, transportarea schioarei românce la spital sau declaraţiile lui Becali despre o posibilă performanţă a Stelei cu Liverpool. Printre alte subiecte, Benitez crede că Unirea ar face terabă bună în Premier League, iar Gheorghe Ştefan speră să se salveze de la retrogradare.

Modifică Setările