Stiri despre e-commerce

  33 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sectorul de e-commerce va creşte în 2021 cu cel putin 30%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sectorul de e-commerce va creşte în 2021 cu cel putin 30%

  Accelerat de pandemie, sectorul de e-commerce din România a fost estimat la 5,6 miliarde de euro în 2020, conform cifrelor oficiale GpeC şi ARMO (Asociaţia Română a Magazinelor Online), cu 30% mai mult decât în 2019. Potrivit Ralucăi Radu, country manager Answear.ro, sectorul de e-commerce va creşte cu cel puţin 30% şi in acest an..

 • Ofertă Dacia de Black Friday
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ofertă Dacia de Black Friday

  Cum nu te poţi decide într-o zi dacă să îţi cumperi maşină sau nu, cei de la Dacia au transformat Black Friday într-un weekend de oferte speciale.

 • Românii au cheltuit milioane de euro de Black Friday
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au cheltuit milioane de euro de Black Friday

  Apetitul românilor pentru cumpărături şi reduceri a făcut ca weekendul precedent să să transforme într-o campanie de succes pentru marii jucători de pe piaţa de e-commerce. Românii au cumpărat de toate: de la elecrocasnice, aur, maşini, piese de mobilier, dar şi haine, accesorii, produse naturiste şi cărţi.

 • eMAG estimează o creştere de 40 de milioane de lei în vânzările de Black Friday. 55.000 de clienţi noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  eMAG estimează o creştere de 40 de milioane de lei în vânzările de Black Friday. 55.000 de clienţi noi

  eMAG estimează că vânzările din 16 noiembrie - ziua Black Friday - vor atinge 400 de milioane de lei, o creştere cu 40 de milioane faţă de 2017. Pentru a atinge acest target, compania a pregătit 3 milioane de produse, cu 50% mai multe decât anul trecut, care sunt deja pregătite în noul depozit de 126.000 de metri pătraţi în care s-au investit 65 milioane de euro.

 • Obiceiuri de consum la români: totul de pe mobil, fashion shopping la 10 seara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri de consum la români: totul de pe mobil, fashion shopping la 10 seara

  Tot mai mulţi retaileri înregistrează creşteri spectaculoase la vânzările de pe dispozitive mobile. Fashion Days a raportat 60% din vânzări ca fiind făcute de pe dispozitivele mobile, cele mai multe achiziţii fiind pe segmentul accesoriilor. De asemenea, alţi retaileri lideri de piaţă pe segmentele lor au înregistrat creşteri considerabile în comenzile de pe mobil: Libris.ro - 60% creştere, Vegis.ro - 75% creştere.

 • Vegis investeşte 600.000 de euro într-un depozit care îi va dubla numărul de comenzi livrate zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vegis investeşte 600.000 de euro într-un depozit care îi va dubla numărul de comenzi livrate zilnic

  Mărirea numărului de comenzi procesate, menţinerea şi îmbunătăţirea ritmului de livrare a comenzilor şi diversificarea ofertei de produse bio şi vegane, în special pe segmentul alimentar, au determinat decizia Vegis.ro de a investi 600.000 de euro într-un nou depozit. Investiţia de la Braşov va consolida poziţia de lider pe piaţa online a businessului condus de Mihai Bucuroiu.

 • Despre turism şi e-commerce în România. Avantaje şi provocări. Dialog cu Alexandru Jurca, expert în business online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre turism şi e-commerce în România. Avantaje şi provocări. Dialog cu Alexandru Jurca, expert în business online

  Alexandru Jurca este expert în business online. A reuşit, în doar 3 ani, să propulseze în domeniu o multitudine de branduri, către vânzări spectaculoase. În calitatea mea de consultant în turism am iniţiat un dialog interesant cu un consultant în e-commerce. Cele două domenii sunt, în prezent, din ce în ce mai strâns legate şi, ca atare, vom dezvolta şi noi colaborarea.

 • OLX-ul chinezesc de pe care poţi să cumperi avioane Boieng 747
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OLX-ul chinezesc de pe care poţi să cumperi avioane Boieng 747

  Faptul că unele dintre cele mai mari platforme de e-commerce din lume sunt bazate în China nu este un aşa mare secret. Însă un adevărat record a fost înregistrat zilele trecute, atunci când o companie aeriană din China a cumpărat două Boeing-uri 747.

 • Hornbach România deschide al şaptelea magazin: online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hornbach România deschide al şaptelea magazin: online

  Reprezentanţii Hornbach au anunţat că vor deschide un magazin online în România în prima jumătate a anului viitor, integrând astfel şi divizia locală în planurile de extindere în zona de e-commerce.

 • Cum să faci bani din blogging
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci bani din blogging

  În România există aproape 100.000 de bloguri care generează lunar peste 160.000 de articole. În timp ce unele sunt un simplu hobby, altele reprezintă sursa de venit principală pentru autorii lor

 • E-commerce - ustensila website nu este despre device-uri, ci despre experienţa utilizatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E-commerce - ustensila website nu este despre device-uri, ci despre experienţa utilizatorilor

  Piaţa e-commerce din România este foarte diferită de ceea ce se întâmplă în afara ţării. Voi lua doar exemplul construirii site-urilor, aceste prime şi, uneori singulare, instrumente prin care diferitele afaceri îşi vând şi promovează produsele. Dacă la noi se poate merge şi la nivelul simţului comun, construirea unui site impune o atenţie mult mai sporită prin alte locuri, pornind de la nivelul alocării bugetului.

 • Comenzi.ro,
unul dintre seniorii din e-commerce în România, aniversează 12 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comenzi.ro, unul dintre seniorii din e-commerce în România, aniversează 12 ani

  Comenzi.ro, unul din cele mai vechi site-uri de comerţ electronic din România, a marcat împlinirea a 12 ani de activitate printr-o ofertă specială: discount de 12% la orice comandă. Aceasta este doar una din numeroasele acţiuni derulate de companie de-a lungul timpului ce au avut ca scop creşterea continuă a încrederii în achiziţiile online.

 • Crearea unui magazin online pe paşi. Ce trebuie să ştiţi înainte să vă avântaţi în comerţul pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crearea unui magazin online pe paşi. Ce trebuie să ştiţi înainte să vă avântaţi în comerţul pe internet

  Amazon.com, Ebay sau Alibaba sunt nume din comerţul online care stau pe buzele tututor după ce au pornit ca mici site-uri şi au ajuns nişte giganţi cu valori de sute de miliarde de dolari. Internetul nu mai poate fi evitat şi orice firmă care doreşte să îşi crească vânzările trebuie să ia în considerare prezenţa online. „Adevărul“ vă prezintă tot ce trebuie să ştiţi pentru crearea unui magazin online pe paşi.

 • Edu Class a
preluat Toyz.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edu Class a preluat Toyz.ro

  Edu Class, companie ce administrează educlass.ro , a preluat recent toyz.ro  unul dintre cele mai cunoscute branduri din categoria magazinelor online destinate produselor pentru copii.

 • Un
licean bucureştean vrea să-ţi aducă mall-ul la degetele tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un licean bucureştean vrea să-ţi aducă mall-ul la degetele tale

  Alexandru Glonţaru are 18 ani şi este elev la Colegiul Naţional de Informatică ”Tudor Vianu”, din Bucureşti. Tânărul este inventatorul MobShop şi MobMall, două aplicaţii care ar putea schimba modul în care facem cumpărături.

 • Paradoxul plecării de la eMAG a întâiului său Apostol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradoxul plecării de la eMAG a întâiului său Apostol

  Teoretic, foarte puţine investiţii sunt mai bune decât o participaţie în cel mai valoros magazin online din regiune care vizează pe termen mediu atingerea pragului de un milard de euro în vânzări. Practic, Radu Apostolescu, cofondator eMAG, şi-a vândut, săptămana aceasta, deţinerea de 8,4% din etailerul aflat în plin avânt, într-o tranzacţie-surpriză.

Modifică Setările