Stiri despre duo

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poezie şi muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poezie şi muzică

  Duo-ul Bianca şi Remus Manoleanu ne propune vineri, de la ora 16.00, la Sala Mică a Palatului, o călătorie în istoria contemporană a cântecului românesc – creatori de ieri şi de astăzi figurează pe afişul recitalului. Conţinutul acestui recital omagiază personalitatea lui Enescu prin reunirea stilistică şi estetică a celor care s-au aplecat asupra acestui gen cameral considerat, uneori, ca aparţinând neo-clasicismului secolului 20.

 • Duo „Passioni“ concertează la
Bacău. Recital de Verdi, Wagner, Schubert şi Tosti, la Centrul de Cultură
„George Apostu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duo „Passioni“ concertează la Bacău. Recital de Verdi, Wagner, Schubert şi Tosti, la Centrul de Cultură „George Apostu“

  Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău, în parteneriat cu Centrul de Cultură „George Apostu”, organizează recitalul cameral susţinut de  Duo „Passioni”  format din Monica Secondini (pian) şi Mariangela Di Giamberardino (soprană), din Italia. Spectacolul va avea loc  duminică, 26 iulie, de la ora 17, la Centrul de Cultură „George Apostu” din Bacău.

 • Un duo la chitară, şi acasă, şi pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un duo la chitară, şi acasă, şi pe scenă

  Un cuplu format dintr-o nemţoaică şi un spaniol a câştigat secţiunea de muzică de cameră a Festivalului de Chitară din Cluj. Britta Schmitt şi Carles Guisado sunt de neînvins la festivalurile de chitară din Europa.

 • Târgu-Mureş:Concert cu şi pentru tinerele talente mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Concert cu şi pentru tinerele talente mureşene

  Duo-ul muzical Atris va susţine în această seară de la ora 20.00 un concert simfonic în clubul Jazz&Blues. Perechea formată din Raluca Ioana Stratulat, la vioară, şi Adriana Toacsen, la pian, vor încânta publicul în sala Piano a localului mureşean cu o interpretare personală a sonatelor lui Schumann şi Brahms.

Modifică Setările