Stiri despre dosarele trendscan

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O Greşeală Fericită – Profilul Forumistului din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Greşeală Fericită – Profilul Forumistului din România

  Este evident că nevoia de date sociologice despre societatea noastră a depăşit cu mult rapiditatea cu care acestea sunt oferite publicului. După avântul aproape copleşitor de anul trecut, din perioada alegerilor, parcă tot mai puţine sondaje îşi fac loc în spaţiul public, exact într-un moment în care discuţiile despre schimbări fundamentale în societatea noastră prind viteză.

 • Socialismul în opinia românilor. BOR, un colector de voturi pentru toate partidele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Socialismul în opinia românilor. BOR, un colector de voturi pentru toate partidele

  Politica românească duce lipsă de un adevărat partid de stânga, spun analiştii, care consideră totuşi că stânga progresistă continuă să crească, ceea ce va conduce la schimbări majore în societatea românească. Însă temele tabu despre care se discută în cercuri restrânse nu-şi vor avea locul pe agenda publică atât timp cât partidele politice îşi păstrează relaţiile apropiate cu Biserica Ortodoxă Română, un instrument de colectare a voturilor.

 • Să impozităm Biserica. Adică pe noi înşine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să impozităm Biserica. Adică pe noi înşine

  Un recent sondaj online a „descoperit” că vreo 3200 de români care navigă pe net consideră că toate veniturile obţinute de Biserică şi preoţi ar trebui să fie impozitate de statul român. Am râs cu poftă de aşa situaţie obscură şi naivă.

 • Dosarele TrendScan.
Ţara te vrea victimă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarele TrendScan. Ţara te vrea victimă?

  Dacă te uiţi câteva zile la televiziunile noastre de ştiri te poţi convinge cu uşurinţă că epoca raţiunii a luat sfârşit. Teleshopping nesfârşit la tot felul de leacuri băbeşti, care te vindecă de toate. Un fost comentator sportiv care a ajuns parlamentar comentează situaţia din Ucraina fără nicio reţinere. Miniştri şi parlamentari acuzaţi de corupţie se apără invocând propria credinţă în atotputernicia lui Dumnezeu.

 • Dosarele TrendScan. Criza ideologiilor în România. Cu cine votează homosexualii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarele TrendScan. Criza ideologiilor în România. Cu cine votează homosexualii?

  În campania pentru alegerile prezidenţiale din 2004, candidatul Traian Băsescu spunea la un post de televiziune: „sunt de acord cu căsătoriile între homosexuali“. Jurnaliştii luaseră foc, adversarii politici jubilau şi înfierau ipocrit, în goana după voturi, poziţia candidatului Alianţei D.A., stafful de campanie intrase în trepidaţii şi se străduia să nuanţeze declaraţia „buclucaşă“.

 • SONDAJ Dosarele TrendScan. Socialismul în opinia românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Dosarele TrendScan. Socialismul în opinia românilor

  Sunt românii de acord cu parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex? Vor ei ca prostituţia şi drogurile uşoare să fie legalizate în locuri special amenajate? Sau câţi dintre români se opun religiei ca materie obligatorie în şcoli? Acestea sunt câteva dintre înterbările la care răspunde sondajul realizat de iVOX, la comanda TrendScan, un proiect online de comunicare politică.

Modifică Setările