Stiri despre deprimare

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum ajuţi un adolescent cu depresie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ajuţi un adolescent cu depresie

  „Nimeni nu mă înţelege”, „şcoala nu ajută la nimic” sau „viaţa nu are niciun rost” sunt câteva dintre teoriile în care cred adolescenţii depresivi şi care ar trebui ca părinte, să te neliniştească. Nu neglja simptomele depresiei la copil şi nu uita că aceasta este o problemă serioasă, care îi influenţează adolescentului aproape toate aspectele vieţii.

 • Despre depresia post-vacanţă şi cum poate fi depăşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre depresia post-vacanţă şi cum poate fi depăşită

  Readaptarea la programul avut înainte de vacanţă este uneori dificilă. Ea poate fi însoţită de stări de oboseală, pierderea poftei de mâncare sau a interesului pentru muncă, sentimente de tristeţe sau nostalgie, dificultăţi în ceea ce priveşte îndeplinirea solicitărilor uzuale. Aceste simptome se reunesc în ceea ce specialiştii numesc depresie post-vacanţă.

 • Lucruri neştiute
până săptămâna trecută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri neştiute până săptămâna trecută

  Cercetările aduc la iveală lucruri pe care nu le ştiam şi care de multe ori ne impresionează prin conţinutul oferit de informaţiile furnizate de acestea.

 • De ce nu e bine să intri pe Facebook când eşti
deprimat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu e bine să intri pe Facebook când eşti deprimat

  Persoanele care folosesc frecvent Facebook au, în general, o stare de spirit proastă, arată un studiu recent. Iar la o analiză mai amănunţită, specialiştii au constatat că, de fapt, utilizarea reţelei de socializare este sursa nefericirii utilizatorilor.

Modifică Setările