Stiri despre darwin md

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apple Watch în Laboratorul Darwin: Stăpânul Notificărilor de pe iPhone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apple Watch în Laboratorul Darwin: Stăpânul Notificărilor de pe iPhone

  Apple Watch - este primul produs absolut nou lansat de Apple în ultimii 5 ani. Toţi au mari aşteptări de la el şi respectiv când aud că trebuie să îl conectezi la iPhone, acesta  devine cel mai criticat produs de la moment, dar şi cel mai cumpărat smartwatch din lume. Unde-i logica?! Hai să vedem.

 • Samsung Galaxy S6 Edge sau Samsung Galaxy S6 - review comparativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samsung Galaxy S6 Edge sau Samsung Galaxy S6 - review comparativ

  Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

 • VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear

  Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

Modifică Setările