Stiri despre darius valcov psd

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Joaca
a luat sfârşit: Darius Vâlcov a depus jurământul ca ministru al Bugetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joaca a luat sfârşit: Darius Vâlcov a depus jurământul ca ministru al Bugetului

  Slătineanul Darius Vâlcov (37 ani), a depus, joi – 28 august, jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat pentru Buget. Planificată iniţial a avea loc miercuri seară, festivitatea a fost amânată de şeful statului pe motiv că premierul nu a fost prezent. Evenimentul s-a derulat la Palatul Cotroceni, în prezenţa lui Traian Băsescu şi a lui Victor Ponta.

 • Slătineanul
Darius Vâlcov, numit oficial ministru al Bugetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slătineanul Darius Vâlcov, numit oficial ministru al Bugetului

  Este oficial. A doua propunere a premierului Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat al Bugetului în persoana senatorului PSD de Olt, Darius Vâlcov, a fost confirmată de către preşedintele Traian Băsescu. Potrivit site-ului Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat, astăzi, decretul de numire în funcţie a lui Vâlcov.

 • Darius Vâlcov şi-a prezentat „Cartea
roşie” a activităţii din primul an în Senat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Darius Vâlcov şi-a prezentat „Cartea roşie” a activităţii din primul an în Senat

  Senatorul PSD de la Olt, Darius Vâlcov, ce deţine şi funcţia de preşedinte al Comisiei de administraţie publică, organizarea teritoriului şi protecţia mediului din Senat, şi-a prezentat, miercuri – 26 martie, raportul activităţii depuse în primul an din primul său mandat ca parlamentar. Vâlcov nu a ratat ocazia ca, în faţa ziariştilor, să lanseze un îndemn tuturor colegilor săi din Parlament, senatori şi deputaţi, de a-i urma exemplul.

 • FOTOGALERIE: Darius Vâlcov - şomer de lux, candidat la Primăria Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE: Darius Vâlcov - şomer de lux, candidat la Primăria Slatina

  Nu este vorba despre un şomer oarecare, ci despre unul care se încadrează lejer în categoria celor numiţi “şomeri de lux”. Acesta este nimeni altul decât Darius Vâlcov (35 ani), soţul Laviniei Şandru. Fost primar al municipiului Slatina între iunie 2004 – martie 2012, el a condus oraşul sub sigla şi în numele PDL, formaţiune pe care a dirijat-o chiar din funcţia de preşedinte al filialei judeţene. Acum, Vâlcov este candid

 • Vâlcov şi Stănescu şi-au depus candidaturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vâlcov şi Stănescu şi-au depus candidaturile

  Uniunea Social-Liberală (USL) Olt şi-a depus, astăzi, la Biroul Electoral Municipal Slatina, listele cu candidatul la Primăria Slatina şi, respectiv, cea pentru şefia Consiliului Judeţean, împreună cu listele candidaţilor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Darius Vâlcov şi Paul Stănescu reprezintă "locomotiva" cu care formaţiunea politică menţionată intră în cursa electorală din 10 iunie.

Modifică Setările