Stiri despre dakar

  70 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

  Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului, după ce a întrerupt şirul de victorii în anii precedenţi. MINI a câştigat nouă dintre cele 12 etape, Sainz şi Peterhansel fiind cei mai rapizi în câte patru zile.

 • Gerard de Rooy se alătură „Old school Dakar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gerard de Rooy se alătură „Old school Dakar“

  Legendarul rally-raid spre Dakar nu a murit odată cu trecerea Oceanului Atlantic, în America de Sud. Există pentru nostalgici, pentru cei iubesc aventura originală ”Africa Eco Race”. O competiţie care anul acesta la categoria camioane T4 a fost câştigată de Gerard de Rooy, liderul echipei Petronas de Rooy Iveco din Olanda, şi al său Iveco echipat cu anvelope Goodyear.

 • Mani Gyenes termină pe locul 23 cel mai dur
Dakar din America de Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mani Gyenes termină pe locul 23 cel mai dur Dakar din America de Sud

  Cea de-a 40-a ediţie a Raliului Dakar a fost cea mai dură din ultimii 10 ani. De-a lungul celor două săptămâni, raliul a trecut de la dunele înalte şi cu nisip fin din Peru, la înălţimile extreme din Anzii Bolivieni, apoi la canioanele şi rios-urile din Argentina. Emanuel Gyenes a ajuns pentru a şaptea oară în carieră la finiş, trecându-şi în palmares locul 23 la general şi locul 13 la clasa Super Producţie.

 • Prima etapă a raliului Dakar, anulată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima etapă a raliului Dakar, anulată

  Prima etapă a raliului Dakar 2016, care ar fi trebuit să se dispute între Rosario şi Villa Carlos Paz, a fost anulată, duminică, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

 • Aventură pe două roţi pentru doi temerari mureşeni. Destinaţia, Dakar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aventură pe două roţi pentru doi temerari mureşeni. Destinaţia, Dakar!

  S-a dat startul la aventura africană, pe două roţi a mureşenilor Mircea Moldovan şi Răzvan Ştefan, care, cu motocicletele aferente, echipate şi pregătite pentru a lua în piept Deşertul Sahara, au pornit spre Africa, decişi să atingă cel mai vestic punct al continentului – Dakar.

 • Isuzu spune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isuzu spune "da" provocării Dakar

  Pentru a trece testul durităţii, orice maşină cu intenţii off-road serioase trebuie să participe în raliul Dakar. Este o lege nescrisă, ştiută de toată lumea. Isuzu este cel mai recent producător înscris în competiţia de peste 5.000 de kilometri cu al său nou pick-up, D-Max.

 • Călătoria mea în Senegal, Dakar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călătoria mea în Senegal, Dakar

  Fiecare călătorie în Africa mă schimbă. Mă întorc bulversată, cu noi lecţii de viaţă învăţate, cu mai multă toleranţă şi înţelegere.

 • RECORD Peterhansel a câştigat Dakar-ul pentru a 10-a oară!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RECORD Peterhansel a câştigat Dakar-ul pentru a 10-a oară!

  Ediţia cu numărul 33 a raliului-raid Dakar s-a încheiat astăzi, la Lima, în Peru. După ce au parcurs circa 8.000 de kilometri, dintre care aproape jumătate în probe speciale, concurenţii au trecut linia de sosire. Francezii Cyril Despres (KTM) şi Stephane Peterhansel (Mini) au câştigat la moto, respectiv la auto. Gyenes şi Butuza s-au clasat pe 17, respectiv 44.

 • Rezultat deosebit în Dakar: Mani Gyenes termină pe 17, cel mai bun loc al României în raliul-raid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultat deosebit în Dakar: Mani Gyenes termină pe 17, cel mai bun loc al României în raliul-raid

  Mani Gyenes (KTM) a trecut cu bine și de etapa cu numărul 13 din raliul-raid Dakar. Pilotul sătmărean se menține pe locul 17, iar cei 29 km de probă specială pe care îi mai are de parcurs nu-i pot pune teoretic probleme. În frunte, la moto, a revenit Cyril Despres (KTM), avansul său față de Marc Coma (KTM), de 56 de minute, fiind arhisuficient pentru ca francezul să-și treacă în cont victoria în ediția cu numărul 33 a competiț

 • Mani Gyenes rămâne pe 17, cel mai bun loc ocupat de un român în Dakar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mani Gyenes rămâne pe 17, cel mai bun loc ocupat de un român în Dakar

  A trecut și etapa cu numărul 12 din raliul-raid Dakar. Au mai rămas două și Mani Gyenes (KTM) rămâne pe 17, cel mai bun loc ocupat de un român, vreodată, în această dură competiție automobilistică. Marcel Butuza (KTM) se află pe 44, înaintea francezului David Casteu. Coma și Despres își dispută în continuare șefia la moto.

 • Mani Gyenes îşi păstrează locul 19 la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mani Gyenes îşi păstrează locul 19 la "general" în Dakar

  Pilotul român Emanuel Gyenes (KTM) a ocupat locul 22 în etapa a 10-a a raliului-raid Dakar, la categoria moto, etapă disputată ieri, între localităţile chiliene Iquique şi Arica, pe distanţa de 377 de kilometri. Marcel Butuza a urcat pe 46, în timp ce Cyril Despres şi Marc Coma dau o luptă înverşunată pentru şefie.

 • Despres și Coma au fost penalizați, Mani rămâne în Top 20
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despres și Coma au fost penalizați, Mani rămâne în Top 20

  Cyril Despres (KTM) a revenit la putere. Inițial, francezul a câștigat etapa cu numărul 8, însă mai apoi el a fost penalizat cu 15 minute. Ceea ce a făcut ca victoria să-i revină ieri, portughezului Rodrigues (Yamaha). Marc Coma (KTM) n-a profitat deloc de situație fiindcă și lui i-a fost aplicată aceeași penalizare. Clasat pe 23, Mani Gyenes (KTM) a rămas pe 19 la ”general”.

 • FOTO Gyenes este pe 19 în raliul-raid Dakar! Coma l-a detronat pe Despres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Gyenes este pe 19 în raliul-raid Dakar! Coma l-a detronat pe Despres

  Prima etapă de după ziua de pauză a adus detronarea liderului la moto. Despres (KTM) s-a împotmolit cu motocicleta într-o zonă noroioasă! Coma (KTM) a profitat și a trecut în frunte. O evoluție formidabilă a avut Mani Gyenes, care, terminând etapa a 8-a pe 27, a urcat pe locul 19 în clasamentul general.

 • Caravana Dakar-ului, blocată de zăpadă în zona Anzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caravana Dakar-ului, blocată de zăpadă în zona Anzilor

  Căderile de zăpadă din zona muntelui San Francisco (4.748 m) i-au împiedicat pe participanţii la raliul-raid Dakar să ia startul în etapa de astăzi, a 6-a, care urma să lege oraşul argentinian Fiambala de cel chilian Copiapo. Organizatorii au decis să anuleze "speciala".

Modifică Setările