Stiri despre d-day

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lecţiile uitate ale D-Day
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţiile uitate ale D-Day

  Printr-un spectacol gigantic, liderii mai multor ţări aniversează 75 de ani de la debarcarea din Normandia. Se uită însă lecţiile pe care ar fi trebuit să le învăţăm din Al Doilea Război Mondial.

 • Sfârşitul lumii pe ecran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfârşitul lumii pe ecran

  Au trecut o sută de ani de la începutul Primului Război Mondial, care este momentul în care criza civilizaţiei noastre a devenit evidentă. Pentru prima oară, ţările cele mai moderne şi militarizate--Europa, pe scurt--au folosit puterea modernă pentru a se distruge reciproc. Acesta a fost primul război modern lipsit de orice justificare şi lipsit de învingător.

 • Edge of tomorrow
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edge of tomorrow

  Vă recomand un film. Tom Cruise în cel mai bun film de la Jack Reacher--alt film pe care vi-l recomand. Blockbusterele sunt pe cale de dispariţie. Spectacolele de vară s-au transformat într-o stagiune lungă, din primăvară până în august şi benzile desenate au înlocuit filmele de acţiune. Starurile dispar şi ele. Dar acest film ne aminteşte de înţelepciunea poveştilor despre eroism.

 • Războiul fără sfârşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul fără sfârşit

  VIITOR Un senzaţional film de război, deghizat în hainele unui science-fiction, reuşeşte, într-un moment foarte prielnic pentru aşa ceva, regizorul Doug Liman, prin „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp“, cu Tom Cruise în rolul principal.

Modifică Setările