Stiri despre crocs

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“
frumoasele balului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“ frumoasele balului

  Cine şi-ar fi închipuit că o pereche banală de papuci din plastic va ajunge într-o bună zi într-o colecţie de designer, pe marile podiumuri de modă ale lumii? În cazul papucilor Crocs, America s-a dovedit „tărâmul făgăduinţei“, aceştia transformându-se în scurt timp într-un business internaţional, cotat la bursă.

 • Ce lipsea din modă: pantofi crocs cu toc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce lipsea din modă: pantofi crocs cu toc

  Cunoscuţi pentru funcţionalitate şi confort, celebrii crocs erau văzuţi până acum la angajaţii din spitale şi restaurante. După ce producătorul a decis să propună varianta cu toc, rafturile magazinelor au fost golite neaşteptat de repede de iubitorii articolelor de modă inedite.

 • Cum vor arăta noii papuci Crocs?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vor arăta noii papuci Crocs?

  Retailerul american Crocs se pregăteşte să lanseze o nouă colecţie de pantofi pe piaţă. După succesul înregistrat cu perechile de saboţi din plastic, îndrăgiţi de însăşi fostul preşedinte american George W. Bush, compania vrea să stilizeze o serie de modele după gustul şi nevoile fiecăruia.

 • Mingea indestructibilă pentru copiii din lumea a treia VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mingea indestructibilă pentru copiii din lumea a treia VIDEO

  După ce a văzut cum copiii din ţările sărace se jucau cu mingi rupte şi cusute, Tim Jahnigen, un bărbat din California, şi-a propus să creeze o minge indestructibilă. Invenţia sa a ajuns acum la mulţi dintre copiii din Africa.