Stiri despre cristi galbenuse

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Răzvan Gulie, ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe, a făcut recurs împotriva pedepsei cu închisoarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Gulie, ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe, a făcut recurs împotriva pedepsei cu închisoarea

  A recunoscut că l-a ucis pe Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, care tocmai devenise tată, dar în acelaşi timp consideră că verdictul aplicat de Tribunalul Olt, de 18 ani şi 14 zile de închisoare cu executare, este prea dur pentru că a luat viaţa unei persoane de aceeaşi vârstă cu el. Florian Răzvan Gulie, de 25 de ani, a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova împotriva sentinţei instanţei anterior menţionate.

 • Ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, condamnat la 18 ani închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, condamnat la 18 ani închisoare

  Florian Răzvan Gulie, inculpatul principal în dosarul referitor la uciderea sportivului Cristian Mihăiţă Gălbenuşe din Slatina, a fost condamnat de Tribunalul Olt, miercuri – 8 iulie, la 18 ani şi 14 zile de închisoare cu executare pentru omor calificat prin cruzimi. Alţi doi complici ai acestuia au primit şi ei pedepse grele. Crima a avut loc în vara anului trecut.

 • Complicii în crima asupra sportivului Cristi Gălbenuşe rămân la închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Complicii în crima asupra sportivului Cristi Gălbenuşe rămân la închisoare

  Fraţii Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, implicaţi în crima din noaptea de 11/12 iulie 2014 petrecută în incinta pub-ului “Vintage”, rămân în spatele gratiilor. Aceasta este decizia magistraţilor Tribunalului Olt, care au analizat, marţi – 24 februarie, solicitarea acestora de a fi eliberaţi din arest şi plasaţi în arest la domiciliu.

 • Complicii crimei asupra sportivului Cristi Gălbenuşe s-au plictisit de gratii şi vor în
arest la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Complicii crimei asupra sportivului Cristi Gălbenuşe s-au plictisit de gratii şi vor în arest la domiciliu

  Procesul în care trei tineri din Slatina sunt cercetaţi pentru uciderea sportivului Cristian Gălbenuşe, vara trecută, în incinta pub-ului “Vintage”, şi-a consumat un nou episod luni – 23 februarie. De data aceasta, cei doi complici au autorului faptei au cerut instanţei să fie eliberaţi din arest, unde se află din toamna trecută, şi plasarea în arest la domiciliu. Judecătorul se va pronunţa marţi în acest sens.

 • Familia
sportivului Cristi Gălbenuşe, ucis vara trecută la Slatina, şi-a tocmit avocat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familia sportivului Cristi Gălbenuşe, ucis vara trecută la Slatina, şi-a tocmit avocat

  Familia lui Cristi Mihăiţă Gălbenuşe, ucis vara trecută într-o încăierare în incinta unui pub din Slatina, şi-a angajat avocat. Până acum, familia victimei a considerat că se poate descurca singură deoarece au adevărul de partea lor, dar hăţişurile sistemului legislativ i-a determinat să-şi caute avocat. Apărătorul familiei a apărut pentru prima dată, luni – 2 februarie, în faţa instanţei, susţinând cauza familiei sportivului.

 • Inculpaţii acuzaţi de uciderea sportivului Cristian Gălbenuşe, „cocoşaţi“ de relatările martorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inculpaţii acuzaţi de uciderea sportivului Cristian Gălbenuşe, „cocoşaţi“ de relatările martorilor

  Florian Răzvan Gulie, inculpatul principal în uciderea lui Cristi Gălbenuşe, fost membru al lotului naţional de lupte, este, alături de cei doi complici, din ce în ce mai “apăsat” de afirmaţiile martorilor din dosar. Luni – 12 ianuarie, primii doi martori i-au indicat pe cei trei inculpaţi ca fiind la baza tragediei din noaptea de 11/12 iulie 2014 petrecută în curtea unui pub din Slatina. În apărarea lor, inculpaţii spun că au fost provocaţi.

 • VIDEO  Criminalul
sportivului Cristi Gălbenuşe şi-a recunoscut fapta: „Îmi pare rău pentru ce am
făcut”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Criminalul sportivului Cristi Gălbenuşe şi-a recunoscut fapta: „Îmi pare rău pentru ce am făcut”

  Florian Gulie (25 ani), acuzat de uciderea unui tânăr de aceeaşi vârstă în urma unui incident produs în iulie a.c. la un pub din Slatina, a apărut luni - 17 noiembrie, în faţa instanţei, cu ocazia primei înfăţişări din cadrul cercetării judecătoreşti. Cu acest prilej, autorul crimei şi-a cerut scuze pentru fapta sa în faţa familiei victimei, prezentă în sala de judecată a Tribunalului Olt.

 • Ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe rămâne după gratii alături de complicii săi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe rămâne după gratii alături de complicii săi

  Cei trei suspecţi reţinuţi de autorităţi pentru uciderea unui sportiv din Slatina în noaptea de 10/11 iulie a.c., tragedie petrecută în incinta unui pub din municipiu, rămân după gratii. Florian Gulie, considerat suspectul principal al faptei, va participa încătuşat la procesul unde acuzat de infracţiunea menţionată alături de alţi doi complici, şi ei aflaţi după gratii.

 • Ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina şi-a făcut “încălzirea” în boxa
acuzaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina şi-a făcut “încălzirea” în boxa acuzaţilor

  Suspectul principal al crimei din noaptea de 10/11 iulie, petrecută în incinta unui pub din municipiul Slatina, Florian Gulie (25 ani), a apărut, luni – 22 septembrie, în boxa acuzaţilor, la a doua sa înfăţişare în procesul unde riscă ani grei de închisoare. Alături de el au fost alţi doi suspecţi incriminaţi în acelaşi dosar care se judecă la Tribunalul Olt.

 • Ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, trimis în judecată pentru
omor calificat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, trimis în judecată pentru omor calificat

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au definitivat cercetările în cazul sportivului Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, ucis în urma unei încăierări petrecută în noaptea de 11/12 iulie în incinta unui pub din municipiul Slatina. Anchetatorii au decis ca suspectul principal, Florin Gulie, cercetat deja în stare de reţinere preventivă, să fie oficial trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

 • Ucigaşul
sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, transferat la penitenciarul-spital
Rahova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, transferat la penitenciarul-spital Rahova

  Bărbatul care l-a ucis prin înjunghiere pe sportivul Cristian Gălbenuşe din Slatina, în noaptea de 11/12 iulie, a fost externat din cadrul Spitalului nr. 1 Craiova, şi transferat la penitenciarul-spital Rahova din Bucureşti. Imediat ce starea de sănătate a suspectului principal, Florin Gulie, va permite transferarea lui în siguranţă, va fi mutat la Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Olt.

 • Noi suspecţi arestaţi în moartea
sportivului Cristi Gălbenuşe de la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi suspecţi arestaţi în moartea sportivului Cristi Gălbenuşe de la Slatina

  Încă două persoane au fost reţinute în cazul ce a şocat ţara despre sportivul ucis la Slatina săptămâna trecută. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a considerat că are dovezi suficiente pentru a dispune arestarea preventivă a încă doi dintre cei şapte suspecţi liberi identificaţi că au participat la încăierarea din noaptea de 11/12 iulie într-un local din Slatina, soldată cu moartea unui boxer de 25 de ani.

 • Criminalul sportivului Cristi Gălbenuşe
din Slatina nu scapă de arestul preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criminalul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina nu scapă de arestul preventiv

  Florin Răzvan Gulie, persoana identificată de procurorii slătineni ca fiind suspectul principal în cazul uciderii sportivului Cristian Gălbenuşe, rămâne în stare de arest preventiv. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au respins, vineri, contestaţia formulată de suspect împotriva deciziei Tribunalului Olt de arestare preventivă a sa pentru 30 de zile. El este internat în continuare la Spitalul nr. 1 din Craiova, sub pază.

 • FOTO VIDEO  Tatăl sportivului ucis la Slatina: „Copilul meu s-a luptat având cuţitul în
piept“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Tatăl sportivului ucis la Slatina: „Copilul meu s-a luptat având cuţitul în piept“

  Moartea sportivului de 25 de ani din Slatina, Cristi Gălbenuşe, ucis weekend-ul trecut într-un bar din oraş, continuă să suscite un interes deosebit. În timp ce procurorii încearcă să descâlcească iţele încăierării soldate cu moartea boxerului, tatăl său vrea dreptate şi vine cu noi detalii despre fatidica noapte. Indivizii care l-au ajutat pe ucigaşul sportivului sunt liberi, excepţie făcând suspectul principal.

 • FOTO 
Sportivul ucis la Slatina, condus pe ultimul drum de sute de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Sportivul ucis la Slatina, condus pe ultimul drum de sute de oameni

  Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, sportivul de nici 25 de ani ucis mişeleşte într-un bar din Slatina în noaptea de vineri spre sâmbătă de către un tânăr de aceeaşi vârstă, a fost condus, luni – 14 iulie, pe ultimul drum. Au ţinut să fie alături de el sute de prieteni, rude şi chiar necunoscuţi. Ceremonia religioasă de înmormântare a avut loc la Biserica “Sfântul Nicolae” din cartierul slătinean Clocociov.

 • Marş
al tăcerii la Slatina în memoria sportivului Cristi Gălbenuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marş al tăcerii la Slatina în memoria sportivului Cristi Gălbenuşe

  Peste o sută de persoane din Slatina au mărşăluit, duminică după-amiază, într-un marş al tăcerii în memoria lui Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, sportivul ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unei încăierări într-un bar din localitate. Cei care s-au alăturat marşului au cerut doar să se facă dreptate.