Stiri despre crash test

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Dacia Duster, rezultat surpriză la ultimul test de accident NCAP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia Duster, rezultat surpriză la ultimul test de accident NCAP

  Dacia Duster a primit patru stele la cel mai recent test de accident realizat în luna octombrie de Latin NCAP. Mai exact, punctajul obţinut la capitolul „protecţia pasagerilor adulţi” a fost de 10,68 (din maximul de 16,00) la impactul frontal şi de 14,33 (din maximul de 16,00) la impact lateral.

 • VIDEO Noul Ford Focus - o maşină de 5 stele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Noul Ford Focus - o maşină de 5 stele

  Noua generaţie Ford Focus a primit punctajul maxim, 5 stele, la testele de siguranţă la care a fost supus de organizaţia independentă Euro NCAP. Focus devine astfel unul dintre primele vehicule care primesc punctajul maxim sub protocoalele noi şi mai riguroase de testare ale Euro NCAP.

 • Dacia Duster faţă în faţă cu Euro NCAP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Duster faţă în faţă cu Euro NCAP

  Sper că a trecut valul de isterie naţională... Au au au, Dacia Duster a obţinut doar 3 stele la testele de impact Euro NCAP. Să privim lucrurile în detaliu şi fără atâta patimă. Noul Duster are la bază aceiaşi platformă, cu mici modificări la partea frontală pentru a oferi o protecţie mai bună la impact. De la ultimul crash test Dacia Duster efectuat de cei de la Euro NCAP, criteriile au devenit mult mai stricte.

 • Fieru’ mort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fieru’ mort

  De fiecare dată când ies din Bucureşti văd cum este adusă moartea în ţară pe trailer. Sunt zone în ţară unde moartea este comercializată la poartă, câte două trei sicrie. Prin târgurile de maşini este plin, zici că intri în cimitir.

 • Euro NCAP: Volvo
XC90, cea mai sigură maşină. TOP 2015 al celor mai
rezistente maşini în caz de accident VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Euro NCAP: Volvo XC90, cea mai sigură maşină. TOP 2015 al celor mai rezistente maşini în caz de accident VIDEO

  Euro NCAP, organismul european independent care se ocupă cu testarea la impact şi clasificarea maşinilor noi, a dat publicităţii topul anual al celor mai sigure automobile din fiecare clasă. Cu un punctaj de 97% în ceea ce priveşte protecţia adulţilor în caz de accident, SUV-ul premium Volvo XC90 ocupă primul loc în clasamentul anului 2015.

 • Simulator de accidente în centrul Râmnicului. Şoferii sunt aşteptaţi la un crash-test
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simulator de accidente în centrul Râmnicului. Şoferii sunt aşteptaţi la un crash-test

  Şoferii care nu poartă centură şi cetăţenii curioşi sunt aşteptaţi în acest week-end, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, să urce într-un simulator de accidente, pentru un crash-test. Poliţia Rutieră încearcă să le demonstreze şoferilor că centura de siguranţă le poate salva viaţa în cazul unei ciocniri.

Modifică Setările