Stiri despre confict

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt opţiunile militare ale SUA la implicare în războiul din Siria?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt opţiunile militare ale SUA la implicare în războiul din Siria?

  În ciuda declaraţiilor preşedintelui american Barack Obama conform cărora folosirea armelor chimice este „o schimbare de reguli” a planului pe care ar trebui să-l abordeze Statele Unite ale Americii, este puţin probabil să apeleze în viitorul apropiat la opţiuni militare. Iar, în cazul în care s-ar întâmpla totuşi asta, cu siguranţă ar vrea să aibă de partea sa toţi aliaţii.

 • Un nou stat pe harta lumii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou stat pe harta lumii?

  În ultimele zile, zgomotul de fond al prostiilor din politica românească aproape că a asurzit şi spectatorii de la meciul „Televiziuni+aplaudaci versus Bunul simţ”. De aceea, anumite ştiri de valoare din spaţiul extern nu se mai pot înţelege cum trebuie, orăcăitul nervos al câte unora fiind capabil să deturneze din drumul său şi un tren plin cu mercur ce alunecă într-o pantă de 10%.

 • Turcia nu va putea adera la Uniunea Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia nu va putea adera la Uniunea Europeană

  Titlul este prevestitor şi, poate de aceea, tulburător. Să fie oare acesta deznodământul unui vis european al Înaltei Porţi, nutrit  şi purtat pe umerii unei bătălii care a durat aproape o jumătate de secol? Cred că ar fi trist şi nedemn de Europa, care nu cunoaşte cuvântul "niciodată", dar care a şi invitat Turcia să se alăture stelelelor europene..."Turcia, imposibila adeziune", citesc azi pe deschiderea Presseurop.eu...

 • Zece conflicte care ameninţă stabilitatea globală în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece conflicte care ameninţă stabilitatea globală în 2013

  În fiecare an, în jurul lumii, vechile conflicte se înrăutăţesc, altele noi ies la iveală şi, ocazional, anumite situaţii se îmbunătăţesc. O listă a conflictelor este destul de arbitrară: unii se concentrează asupra unor zone, alţii le ignoră complet. Şi mai complicat este să anticipezi ceea ce se va întâmpla, ce va declanşa conflictele şi cât de rele vor fi situaţiile în care se va afla lumea.

Modifică Setările