Stiri despre coada la vot

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În era digitală votăm ca în epoca de piatră?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În era digitală votăm ca în epoca de piatră?

  A stârnit multă emoţie situaţia votării la centrele din străinătate şi chiar în ţară în apropierea comunităţilor studenţeşti în ziua de 2 noiembrie. Cozi anormale, oameni care nu au putut vota deşi au fost prezenţi la centrele de votare cu multe ore înainte de ora de închidere oficială, proteste vocale etc. Despre eGuvernare însă să auzim numai de bine!

 • Paris: un vot ca un blam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris: un vot ca un blam

  Seara a coborât de mult timp peste Paris. Ambasada României de pe rue de l'Exposition, sediul ICR, în acelaşi loc, conturul dat de strada Saint Dominique şi avenue Bosquet, par a fi luate de-a dreptul ostatice, la figurat, de lanţul creat ad-hoc de alegători.

 • Umilinţa românilor din diaspora: la Paris, Londra şi Munchen se aşteaptă şi câte patru ore pentru a vota
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umilinţa românilor din diaspora: la Paris, Londra şi Munchen se aşteaptă şi câte patru ore pentru a vota

  Românii din diaspora au trebuit să aştepte chiar şi patru ore pentru a-şi putea exercita dreptul la vot. „Aşa suntem umiliţi“, ne-a transmis unul dintre românii care a stat la coadă la Consulatul din Munchen ca să îşi aleagă preşedintele. Timpul de aşteptare a fost la fel de îndelungat şi în Franţa, Marea Britanie sau Italia. Pentru scrutinul din 2 noiembrie s-au tipărit 600.000 de buletine de vot, care au fost distribuite în 294 de secţii.

Modifică Setările