Stiri despre ceai de papadie

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiul de păpădie reglează nivelul colesterolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul de păpădie reglează nivelul colesterolului

  Odată cu venirea primăverii, păpădiile au invadat parcurile, poienile şi dealurile. Îmi amintesc cum, în copilărie, adunam în bucheţele florile de culoarea soarelui, fără să bănuim câtă sănătate se ascunde într-o cană de ceai din această plantă cu proprietăţi terapeutice.

 • Cum să elimini toxinele din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să elimini toxinele din organism

  Ţi se întâmplă să te simţi deseori extrem de obosită, iar atunci când te uiţi în oglindă să constaţi că cercurile negre de sub ochi sunt primele pe care le remarci? Stresul şi alimentaţia necorespunzătoare, din cauza stilului de viaţă haotic, îşi pun amprenta asupra organismului. Iată ce poţi face pentru a elimina toxinele!

 • Cum alegi cura de detoxifiere potrivită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi cura de detoxifiere potrivită

  Stilul de viaţă din ce în ce mai stresant, alimentaţia haotică, poluarea, odihna insuficientă pot favoriza acumularea toxinelor. De aceea, din când în când, avem nevoie de o cură de eliminare a acestora din corp.

 • Top 6 ceaiuri care te scapă de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 6 ceaiuri care te scapă de celulită

  Peste 90% dintre femei au celulită şi asta indiferent de greutate sau de stilul de viaţă.  Iată câteva ceaiuri care te vor ajuta să scapi de această afecţiune inestetică sau măcar să o faci cât mai puţin vizibilă!

Modifică Setările