Stiri despre catinca draganescu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Soma, fum şi
depersonalizare în minunata lume nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soma, fum şi depersonalizare în minunata lume nouă

  În oferta de spectacole a celei de-a patra ediţii a „TeenFest“-ului bucureştean au figurat două producţii al căror suport literar este reprezentat de ceea ce, în vremea tinereţii mele, se numea literatura de anticipaţie sau, încă şi mai la îndemână, literatura S.F.

 • Capra
care a plecat la muncă în Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capra care a plecat la muncă în Italia

  Prin talk-show-uri foarte adesea ticluite spre a le da românilor impresia că în ţara lor mai există încă luptă de idei şi de argumente între Putere şi Opoziţie, politicienii se bat în cifre.

 • Spectacolul „Căpcăuni/Ogres”, realizat de Eugen Jebeleanu la Théâtre Ouvert din Paris, în Platforma Internaţională de Teatru Bucureşti #4
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul „Căpcăuni/Ogres”, realizat de Eugen Jebeleanu la Théâtre Ouvert din Paris, în Platforma Internaţională de Teatru Bucureşti #4

  Spectacolul „Căpcăuni/Ogres” de Yann Verburgh, în regia lui Eugen Jebeleanu, producţie realizată la Théâtre Ouvert din Paris, deschide joi, 12 octombrie 2017, ora 19:00, seria evenimentelor din cadrul Platformei Internaţionale de Teatru Bucureşti #4 ce se vor desfăşura între 12 şi 15 octombrie la Arcub Gabroveni şi Point Art Hub. Reprezentaţia va fi urmată de o discuţie cu echipa artistică.

 • VIDEO Regizoarea Catinca Drăgănescu: „Am vrut să facem un spectacol în care să vorbim pe limba generaţiei noastre”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Regizoarea Catinca Drăgănescu: „Am vrut să facem un spectacol în care să vorbim pe limba generaţiei noastre”

  Ce se întâmplă când iei textele clasice ale unuia dintre cei mai mari dramaturgi clasici ai istoriei, le amesteci bine, le treci prin "filtrul" contemporan al internetului, iar personajele devin eroi ai jocurilor video? Iese unul dintre cele mai inedite spectacole ale programului 9G la TNB, care se joacă deja cu succes la Sala Mică a Teatrului Naţional.

 • Educaţie cu „cai verzi pe pereţi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţie cu „cai verzi pe pereţi”

  M-a pus pe gânduri declaraţia unei doamne: întrebată de ce a ieşit cu copilaşul de câţiva anişori în cărucior la miting, a răspuns că aşa vrea să-i inducă băieţelului ei spiritul civic, să-l înveţe că are dreptul sfânt de a-şi striga nemulţumirea în plină stradă şi că protestul rămâne una dintre modalităţile de raportare corectă faţă de propriul tău adevăr.

Modifică Setările