Stiri despre catalin harnagea

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Agenţia RoAid, implicată în programul Smart  City din Zambia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţia RoAid, implicată în programul Smart  City din Zambia

  Directorul general al RoAid, Cătălin Harnagea, însoţit de o delegaţie a Ambasadei României în Republica Africa de Sud, s-a aflat zilele acestea în Zambia unde s-a întâlnit cu mai mulţi oficiali din această ţară africană pentru lansarea Programului Smart City.

 • Cine ne apără de serviciul cel rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine ne apără de serviciul cel rău

  Ce a făcut Victor Ponta ca ofiţer acoperit, dacă a fost, ştie Cătălin Harnagea fost şef SIE care l-a angajat, dacă l-a angajat. Cătălin Harnagea care a simţit nevoia inexblicabilă să explice  de ce funcţia de magistrat nu era incompatibilă cu cea de ofiţer acoperit: pentru că ofiţerul acoperit nu era angajat cu contract de muncă! Probabil că era pe drepturi de autor.

 • Dosarul „Microsoft“: Dorin Cocoş , Remus Truică, Dinu Pescariu şi Cătălin Harnagea, „călcaţi” de mascaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „Microsoft“: Dorin Cocoş , Remus Truică, Dinu Pescariu şi Cătălin Harnagea, „călcaţi” de mascaţi

  Procurorii anticorupţie au făcut joi nu mai puţin de 56 de percheziţii în dosarul „Licenţe Microsoft contra şpagă”. Printre locuinţele şi birourile vizate de descinderile anchetatorilor s-au numărat şi cele ale fostului şef al SIE, Cătălin Harnagea, ale oamenilor de afaceri Dorin Cocoş şi Remus Truică, dar şi sediul firmei lui Claudiu Florică, fostul şef al Fujitsu în România, considerat creierul acestei mega-afaceri.

 • Dosarul „Microsoft”. Procurorii fac percheziţii la Remus Truică, Dorin Cocoş, la fostul ministru Gabriel Sandu şi la fundaţia lui Dinu Pescariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „Microsoft”. Procurorii fac percheziţii la Remus Truică, Dorin Cocoş, la fostul ministru Gabriel Sandu şi la fundaţia lui Dinu Pescariu

  Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut, joi, 56 de percheziţii în ancheta desfăşurată în dosarul de corupţie „Microsoft”. Descinderile vizează şi locuinţa lui Remus Truică, fost şef de cabinet al lui Adrian Năstase, dar şi pe cea a fostului şef al SIE Cătălin Harnagea. Mai mult, procurorii au mers şi la casa fostului ministru Gabriel Sandu, la cea a fostului consilier prezidenţial Dorin Marian şi la Fundaţia Dinu Pescariu.

 • Ce spun foştii şefi ai SIE despre deconspirarea lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun foştii şefi ai SIE despre deconspirarea lui Victor Ponta

  Declaraţiile de luni seară ale preşedintelui Traian Băsescu, care a afirmat că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE, nu i-au lăsat indiferenţi pe foştii şefi ai Serviciului de Informaţii Externe. Aceştia susţin că, în perioada în care Victor Ponta se presupune că a fost ofiţer acoperit, o legislaţie neclară permitea recrutarea magistraţilor de către serviciile secrete.

 • Putin va avea la Kiev un alt tip de interlocutor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin va avea la Kiev un alt tip de interlocutor

  La Kiev se profilează apariţia unui preşedinte puternic, unul sprijinit de majoritatea cetăţenilor europeni din Ucraina, stat partener al NATO. Rămân a fi confirmate, oficial, estimările iniţiale, conform cărora, în primul tur de scrutin, miliardarul Petro Poroşenko a obţinut victoria decisivă. Dar...

 • Cătălin Harnagea: „Rusia doreşte un singur partener de discuţie - SUA”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Harnagea: „Rusia doreşte un singur partener de discuţie - SUA”

  Criza din Ucraina a intrat într-o nouă fază, după ce autorităţile de la Kiev nu au putut recâştiga controlul asupra oraşelor ocupate de separatişti. Fostul director al SIE, Cătălin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu şi trimisul special al ziarul Adevărul la Slaviansk, Mircea Barbu, au discutat la Adevărul Live despre iminenţa războiului civil şi implicare unor forţe paramilitare de o parte şi de cealaltă.

 • Pacepa,
anti-ceauşist sau anti-român?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pacepa, anti-ceauşist sau anti-român?

  Subiectul apartenenţei lui Ion Mihai Pacepa (85 de ani) la KGB precum şi cel al acţiunilor lui după ce a fugit din România, în 1978, continuă să suscite dezbateri şi controverse între „actorii“ şi observatorii perioadei comuniste.

 • Ion
Iliescu: „Pacepa a fost reabilitat pentru a înlătura suspiciunile
SUA“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Iliescu: „Pacepa a fost reabilitat pentru a înlătura suspiciunile SUA“

  Contestatari şi susţinători de rang înalt ai generalului Pacepa, printre care fostul preşedinte al României Ion Iliescu, dar şi avocatul lui Pacepa, Cătălin Dancu, se aşază la poli opuşi, aducând argumente pro şi contra faptului că fostul director adjunct al Direcţiei de Informaţii Externe dinainte de 1989 ar fi fost agent KGB şi că influenţa sa ar fi îngreunat aderarea României la NATO.

 • Nelu Legiune, executantul model al lui SOV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nelu Legiune, executantul model al lui SOV

  Numele lui Ion Ilie Cezar, condamnat alături de Sorin Ovidiu Vîntu la cinci luni de închisoare, mai apare alături de cel al patronului său în tentativa de asasinare a lui Cătălin Harnagea, fostul şef al SIE. Considerat „locotenentul“ lui SOV, cel poreclit Nelu Legiune l-a cunoscut pe Vîntu la o casă de schimb valutar. Acum a fost condamnat, alături de stăpânul său, în dosarul în care este acuzat că l-a șantajat pe omul de a

Modifică Setările