Stiri despre cardiopatie ischemica

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce pericole ascund palpitaţiile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pericole ascund palpitaţiile?

  Palpitaţiile reprezintă un motiv frecvent al vizitei la cardiolog. Se manifestă în diferite moduri, de la bătăi neregulate şi puternice ale inimii, până la pulsaţii la baza gâtului. Ştii de ce sunt periculoase pentru sănătatea ta?

 • Cum recunoşti cardiopatia ischemică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti cardiopatia ischemică

  Tulburarea miocardică afectează arterele coronare, care se blochează sau se îngustează. Prin urmare, muşchiul inimii nu mai primeşte suficient sânge, oxigen, acizi graşi şi glucoză. Boala se poate manifesta prin angină pectorală sau poate fi asimptomatică. Una dintre cele mai frecvente boli de inimă, cardiopatia ischemică poate fi fatală dacă nu este tratată din vreme.

 • Criza îmbolnăvește de inimă câteva mii de cărășeni anual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza îmbolnăvește de inimă câteva mii de cărășeni anual

  Statisticile Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin arată tot mai sumbru de la un an la altul. Asta pentru că numărul persoanelor cardiace este într-o continuă creștere. La începutul anului trecut nu mai puțin de 20.800 de cărășeni sufereau de cardiopatie ischemică, iar numărul lor a crescut simțitor în cele 12 luni ale anului.

 • Unde acustice pentru refacerea vaselor inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde acustice pentru refacerea vaselor inimii

  Persoanele care suferă de cardiopatie ischemică pot beneficia de o metodă nouă de tratament care presupune folosirea undelor acustice pentru revascularizarea muşchiului inimii.

Modifică Setările