Stiri despre candidati la presedintie

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A fi om, a fi domn, a fi tovarăş!?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fi om, a fi domn, a fi tovarăş!?

  O Zicătoare românească ne spune că „A fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare” Zicătoarea nu are o părere prea bună despre „domn” Adică, domnul se iveşte în Lume cam la întâmplare, şi el nu reprezintă o valoare deosebită.

 • Foaie pentru minte, inimă şi preşedinţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Foaie pentru minte, inimă şi preşedinţie

  Nu contest importanţa unităţii dreptei. O susţin. Dar de ce n-am amâna grija refacerii ei pentru turul doi? De ce n-am înţelege că a vota cu inima nu înseamnă a opta contra capului? Şi că indiferenţa „rece" poate fi păcat?

 • Duşmanii poporului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duşmanii poporului

  Într-o campanie electorală, mai ales într-una dîmboviţeană, nu afli mai nimic despre viitor, despre ce te aşteaptă, despre capacităţile reale ale combatanţilor. Afli, în schimb, foarte multe despre duşmănie în genere şi despre duşmanii în carne şi oase ai poporului. Evident, dacă sunt angajaţi în cursă 14 candidaţi, fiecare dintre ei are, din plecare, 13 duşmani. Iar la noi duşmăniile se exprimă, ca să zicem aşa, fără prea multă ipocrizie.

 • Alegeri prezidenţiale 2014. Un singur candidat?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014. Un singur candidat?

  Pe cei îngrijoraţi, precum subsemnatul, că ascensiunea d-lui Victor Ponta nu mai poate fi oprită şi că din 22 decembrie încolo actualul premier îşi va modifica reşedinţa, schimbând Palatul Victoria cu Palatul Cotroceni, analiştii politici cu experienţă ne liniştesc anemic.

 • Manevre electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manevre electorale

  În plină campanie electorală, candidaţii se întrec în a face tot felul de manevre, declaraţii sau promisiuni în speranţa că vor câştiga un vot, o simpatie, o mică urcare în sondaje.

 • Cu candidatul la
psihiatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu candidatul la psihiatru

  Cel mai mare blestem al unui candidat este să nu se cunoască pe sine şi să nu îşi estimeze corect propriile calităţi. Toţi se concentrează obsesiv pe dorinţa de a câştiga, iar singura lecţie pe care au învăţat-o din alegerile câştigate de Traian Băsescu este că e bine să pari hotărât. Ai, n-ai idee despre ce poţi şi cât poţi, important e să susţii de dimineaţa până seara că tu vei fi viitorul Preşedinte al României.

 • Articuluşurile ceale de price
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Articuluşurile ceale de price

  Într-o Declaraţie de presă, făcută la Cotroceni, Preşedintele Traian Băsescu reia problema reducerii C.A.S. de către Guvernul Ponta, indicând riscurile, respectiv consecinţele negative ale Ordonanţei cu pricina, pe termen scurt (2015) şi mediu. Cu această ocazie, Preşedintele actual mai reia o temă, aceste reluări amintindu-ne de dictonul didactic latin „Repetitio est mater studiorum“.

Modifică Setările