Stiri despre cafmin slatina

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum
arată „închisoarea“ edilului suspendat al Slatinei, Minel Prina, arestat la
domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată „închisoarea“ edilului suspendat al Slatinei, Minel Prina, arestat la domiciliu

  Situaţie jenantă în capitala judeţului Olt, la Slatina. Minel Prina, edilul oficial ales al municipiului, se află sub arest la domiciliu de la jumătatea lunii martie a.c., în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ulterior, Prina a fost şi suspendat de Prefectura Olt din funcţie. El e acuzat de fapte grave de corupţie alături de predecesorul său, Darius Vâlcov. ”Închisoarea” lui Prina poate stârni însă invidia oricui.

 • FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului
Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii

  Noua faţă a  Plajei Olt din cadrul Clubului Nautic Slatina, amenajată la intrarea în municipiu dinspre Craiova, a fost oficial dezvăluită publicului conform programului stabilit de autorităţile locale, adică sâmbătă – 28 iunie, după ora 10.00. Plaja Olt, acum modern reamenajată, face parte dintr-un amplu proiect ce vizează transformarea întregii zone menţionate într-unul dintre cele mai moderne locuri de agrement din ţară.

 • VIDEO  Inaugurarea
celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru
sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Inaugurarea celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru sâmbătă

  Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primăriei municipiului Slatina, care au mutat pentru sâmbătă – 28 iunie, momentul mult-aşteptat al inaugurării celor două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea oraşului. Iniţial, evenimentul fusese anunţat pentru vineri – 27 iunie. Intrarea va fi liberă în această zi, după ora 10.00.

 • FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile
până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina

  Deschiderea accesului către public la cele două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina a fost fixată pentru vineri – 27 iunie. Data a fost anunţată luni – 23 iunie, de către edilul Minel Prina, chiar de pe nisipul Plajei de pe râul Olt unde sunt amenajate piscinele menţionate. Inaugurarea acestora nu va fi singurul eveniment al zilei de vineri, ci va fi însoţită de mai multe concursuri dotate cu premii.

 • VIDEO  Piscinele celui mai
modern club nautic din ţară, la un pas de
inaugurare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Piscinele celui mai modern club nautic din ţară, la un pas de inaugurare

  Diriguitorii Primăriei Slatina se pregătesc să deschidă accesul pentru populaţie la piscinele din cadrul Clubului Nautic din oraş, cel mai modern complex de sporturi pe apă din ţară. Investiţia de 340 miliarde lei vechi va fi dată în folosinţă în două etape, prima fază urmând să se încheie luna aceasta prin “inaugurarea” a două piscine. Restul proiectului va fi terminat vara viitoare. Lucrările au demarat vara trecută, după doi ani de licitaţii.

 • FOTO
VIDEO  Modernizarea Grădinii Zoologice din
Slatina, aruncată “în neant”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Modernizarea Grădinii Zoologice din Slatina, aruncată “în neant”

  Locuitorii Slatinei şi-au pierdut speranţa că vor mai apuca să vadă, în viitorul apropiat, Grădina Zoologică de la marginea urbei. Închisă în 2008, ea a fost “conservată” în baza unui proiect de modernizare şi transformare într-un parc tematic zoo unic în ţară. Până acum nu s-a întâmplat nimic cu excepţia vandalizării locului. Reprezentanţii primăriei îi amăgesc însă în continuare pe slătineni că lucrurile se vor îndrepta, doar că… nu ştiu când.

 • FOTO 
Cartierul-cenuşăreasă Progresul din Slatina, modernizat după ani de
aşteptare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cartierul-cenuşăreasă Progresul din Slatina, modernizat după ani de aşteptare

  Reprezentanţii Primăriei municipiului Slatina au anunţat oficial finalizarea lucrărilor în cartierul Progresul, unul dintre cele mai urgisite de pe raza urbei. Începute în august anul trecut, lucrările au vizat reabilitarea perimetrului cuprins între străzile Sergent Major Dorobanţu Constantin, Basarabilor, Centura Basarabilor şi Arcului. Fondurile au avut ca sursă Programul Operaţional Regional 2007-2013.

 • FOTO VIDEO La Slatina s-a dat startul lucrărilor la cel
mai modern club nautic din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO La Slatina s-a dat startul lucrărilor la cel mai modern club nautic din ţară

  Cu un an mai târziu decât se anticipase şi după trei runde de licitaţii la care nu s-a prezentat niciun ofertant, diriguitorii Primăriei municipiului Slatina au marcat, miercuri – 24 iulie, un moment important în istoria urbei: demararea lucrărilor la cel mai modern club nautic din ţară. Amenajat pe zece hectare, viitorul punct de atracţie de pe malul Oltului ar trebui finalizat în următoarele 15 luni.

 • FOTO-VIDEO  La Slatina a fost inaugurat unul dintre cele
mai moderne terenuri de sport pentru licee din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO-VIDEO  La Slatina a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne terenuri de sport pentru licee din ţară

  Elevii Colegiului Naţional “Ion Minulescu” din municipiul Slatina sunt în al nouălea cer după ce reprezentanţii primăriei au inaugurat, aici, unul dintre cele mai moderne terenuri de sport existente în ţara noastră pentru un liceu. Astfel, după şase ani, elevii liceului au un teren adecvat în aer liber unde vor putea să-şi efectueze orele de sport şi nu numai. În acest interval, ei au desfăşurat orele de educaţie fizică într-o sală de sport.

 • FOTOGALERIE Cartierul Nicolae Iorga din Slatina renaşte din propria-i mizerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Cartierul Nicolae Iorga din Slatina renaşte din propria-i mizerie

  Sezonul ploios se apropie cu paşi repezi, fapt pentru care firmele care se ocupă de modernizarea cartierului Nicolae Iorga din municipiul Slatina, amplasat în apropierea gării din localitate, au început să grăbească ritmul lucrărilor. Astfel că, după ce, până acum nici măcar o lună, lucrările păreau a se desfăşura în ritm de melc – investiţia trebuind să fie terminată oricum din ianuarie a.c. -, situaţia la faţa locului