Stiri despre bryn terfel

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un vechi vis pare să
se împlinească la Opera bucureşteană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un vechi vis pare să se împlinească la Opera bucureşteană

  Acela de a avea încă de la debutul stagiunii, programarea spectacolelor pe cele nouă luni ale sezonului, cu distribuţii cu tot. Ca în Occident. Mi s-a urât de câte ori am cerut asta prin scris, numai în ultimii 30 de ani. Nicio conducere n-a făcut aşa ceva, niciodată.

 • Baritonul Bryn Terfel: Opera din Bucureşti trebuie să se gândească la următoarea sută de ani, să aducă tinerii pe scenă şi în sală; acesta este noul vaccin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baritonul Bryn Terfel: Opera din Bucureşti trebuie să se gândească la următoarea sută de ani, să aducă tinerii pe scenă şi în sală; acesta este noul vaccin

  După o scurtă incursiune pentru a vedea câteva obiective turistice din Bucureşti şi împrejurimi între cele două spectacole, impresionat de vizita la Sinaia sau de cea la Casa Poporului, celebrul bariton Bryn Terfel ne-a împărtăşit gândurile sale legate de evoluţia în spectacolul inaugural al stagiunii 100 a Operei Naţionale din Bucureşti, pe 1 şi 3 octombrie, în Tosca de Puccini, în rolul Scarpia.

 • Tosca deschide stagiunea centenară a ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tosca deschide stagiunea centenară a ONB

  Festivalul nu se încheiase când ştirea că Sir Bryn Terfel va cânta rolul lui Scarpia  la Bucureşti a provocat un interes foarte mare pentru noul sezon al Operei.

 • Rule, Bryntannia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rule, Bryntannia!

  La Enescu 2017, am refuzat cu obstinaţie să merg la orice recital. Anul acesta însă, atâta Wagner cu Bryn Terfel a fost un cântec de sirenă căruia nu i-am putut rezista.

 • Concert cu invitatul special Sir Bryn Terfel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert cu invitatul special Sir Bryn Terfel

  Orchestra Filarmonicii din Monte Carlo, dirijată de Gareth Jones, a susţinut, la Ateneu, un concert cu Sir Bryn Terfel. În program au fost lucrări de Richard Wagner, Piotr Ilici Ceaikovski, Arrigo Boito, Kurt Weill, Rodgers & Hammerstein, Loewe & Lerner, Jerry Bock. Adevarul.ro a transmis acest concert.

Modifică Setările