Stiri despre blogurile adevarul

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Între Marina Almăşan şi Oana Pellea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între Marina Almăşan şi Oana Pellea

  Am văzut întâmplător, pe Facebook, un link către postarea Marinei Almăşan, veşnica prezentatoare de emisiuni mediocre a TVR-ului, care scrie pe un site obscur o postare de blog cu titlul „Între Oana Pellea şi Olguţa Vasilescu“.

 • Marin Moraru, dezamăgit, discret şi trist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marin Moraru, dezamăgit, discret şi trist

  Şi abia plecă bătrânul... Şi-n urma lui rămân regrete, biciclete galbene, „monstrul”... „Ba nu, domnule!”. Rămân regretele sale, părerile de rău, dezamăgirile. Marin Moraru părăseşte scena trist, iar eu am aruncat o privire dincolo de cortina căzută discret, peste existenţa sa tăcută.

 • Ce şi cum mi-a răspuns Gabi Firea după ce i-am scris să nu fie rea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce şi cum mi-a răspuns Gabi Firea după ce i-am scris să nu fie rea

  La numai câteva ore după ce postasem un text pe Blogurile Adevărul, în care-mi exprimam opinia în privinţa felului în care primăriţa Gabriela Vrânceanu Firea a decis să gestioneze după bunul plac soarta concertelor şi evenimentelor în aer liber din Bucureşti, am primit, pe pagina personală de Facebook o cerere de prietenie.

 • MRU şi Udrea, în război pe blogurile „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MRU şi Udrea, în război pe blogurile „Adevărul“

  Războiul politic dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea s-a mutat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe platforma de bloguri „Adevărul“, unde protagoniştii au creionat în culori sumbre tabloul carierei politice a celuilalt

Modifică Setările