Stiri despre beuran

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mircea Beuran a scăpat de arestul al domiciliu. Rămâne sub control judiciar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Beuran a scăpat de arestul al domiciliu. Rămâne sub control judiciar

  Curtea de Apel Bucureşti a revocat  măsura arestului la domiciliu în cazul doctorului Mircea Beuran, urmând ca medicul să fie cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui doctor ocuparea unui post de asistent universitar la UMF "Carol Davila" Bucureşti.

 • Batista pe ţambal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batista pe ţambal

  Surprinzătoare sunt tăcerea, lipsa de reacţie a celorlalţi medici şi a personalului sanitar din  sistemul de sănătate românesc în condiţiile în care funcţionează în prezent, cu marile probleme nerezolvate, cu incidentele şi accidentele care apar zilnic, dar nu se raportează şi nu se fac publice!  Oare de ce unii medici au sărit ca arşi în apărarea publică a lui Beuran, iar a doua zi au renunţat la grevă şi s-au apucat de treabă?!

 • 2019 – Câteva deconturi neîncheiate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2019 – Câteva deconturi neîncheiate

  Nu prea plăcut de oamenii simpli, de unii antipatizat de-a dreptul, socotit însă de analiştii politici un an de turnură, 2019 a plecat lăsând în urmă multe deconturi neîncheiate.

 • O nevinovată arsă şi vinovaţii care au ucis-o
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nevinovată arsă şi vinovaţii care au ucis-o

  Când ne urăm în aceste zile La mulţi ani, e bine să nu uităm de o nevinovată arsă din incompetenţă. De cei care n-au avut ani, pentru că alţii n-au făcut destul să-i aibă, tăcând în faţa ucigaşilor. Ori devenind complici.

 • Cu ce rămânem după drama pacientei arse la spitalul Floreasca?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce rămânem după drama pacientei arse la spitalul Floreasca?

  Este o tragedie să te duci la spital pentru a-ţi prelungi viaţa şi să iei foc pe masa de operaţie. Cineva poartă vina şi va fi făcut responsabil. S-au conturat tabere, ale acuzatorilor vehemenţi şi ale apărătorilor până la absurd (inclusiv invocând aprinderea accidentală ca urmare a gazului metan eliminat de pacientă, mai pe româneşte a unei băşini).

Modifică Setările