Stiri despre benedict al xvi-lea

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Papabilul
Pell sare la gâtul Papei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papabilul Pell sare la gâtul Papei

  Arhiepiscopul de Sydney, George Pell (71 de ani), este un bun comunicator, bine văzut de ceilalţi „prinţi ai Bisericii“, însă cu şanse modeste în cursa pentru Scaunul Papal.

 • Cardinalul Peter Erdo are origini secuieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cardinalul Peter Erdo are origini secuieşti

  Unul dintre candidaţii papabili este arhiepiscopul Peter Erdo, în vârstă de 60 de ani, al doilea cel mai tânăr cardinal eligibil la următorul conclav din Vatican. Bunicii săi au fost secui din Transilvania, stabiliţi în Ungaria după Primul Război Mondial.

 • Hainele viitorului papă sunt gata, indiferent de identitatea acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hainele viitorului papă sunt gata, indiferent de identitatea acestuia

  Maeştrii croitori şi pantofari de la Gammarelli, un atelier de confecţii din centrul Romei, care se ocupă oficial de ţinutele suveranilor pontifi, au realizat deja mai multe rânduri de haine, de diferite mărimi, pentru viitorul papă de la Vatican, care îl va înlocui pe Benedict al XVI-lea.

 • Sursă locală: Fidel Castro a apãrut în public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sursă locală: Fidel Castro a apãrut în public

  Fidel Castro şi-a fãcut apariţia în public pentru prima datã în decurs de câteva luni, a declarat duminicã pentu AP o oficialitate localã încercând sã înlãture zvonurile potrivit cãrora liderul revoluţionar cubanez ar fi pe moarte.

 • Un tribunal german interzice unei reviste să publice fotografii satirice cu Papa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tribunal german interzice unei reviste să publice fotografii satirice cu Papa

  Un tribunal german a ordonat unei reviste satirice să renunţe la difuzarea fotografiilor prelucrate înfăţişându-l pe Papa Benedict al XVI-lea în sutană albă cu pete galbene sau maro, făcând trimitere la cazul "Vatileaks", a declarat marţi o purtătoare de cuvânt a instituţiei, relatează AFP.

 • Petiţie contra Papei: Peste 10.000 de britanici împotriva Suveranului Pontif
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petiţie contra Papei: Peste 10.000 de britanici împotriva Suveranului Pontif

  Peste 10.000 de persoane au semnat o petiţie şi au postat-o pe site-ul guvernului, prin care se pronunţă împotriva vizitei de patru zile a papei Benedict al XVI-lea în Marea Britanie, în septembrie, care-i va costa pe contribuabilii britanici 15 milioane de lire sterline, transmite duminică Associated Press.

 • Papa a ascuns un caz de pedofilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papa a ascuns un caz de pedofilie

  Potrivit ziarului american ¨New York Times¨, Papa Benedict al XVI-lea a ascuns cel puţin un caz de pedofilie pe vremea când era Arhiepiscop al Germaniei. Ziarul american susţine că Papa a fost implicat în cazul reverendului Lawrence C. Murphy care a lucrat la o cunoscută şcoală pentru copii surzi, în Wisconsin (Statele Unite ale Americii), între 1950 şi 1974. Preotul american era acuzat de 200 de cazuri de molestare sexuală.

 • Vatican: Prima întâlnire între Papa şi omologul său anglican
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vatican: Prima întâlnire între Papa şi omologul său anglican

  Papa a avut "discuţii cordiale" sâmbătă, potrivit Vaticanului, cu omologul său anglican, Arhiepiscopul de Canterbury, o întâlnire sensibilă după crearea de către Benedict al XVI-lea a unei structuri pentru a-i primi pe anglicanii care vor să se convertească la catolicism, relatează AFP.

Modifică Setările