Stiri despre autorizatii sanitare de functionare

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nu toate localurile de şcoală din Teleorman sunt pregătite să sune clopoţelul pe 14 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu toate localurile de şcoală din Teleorman sunt pregătite să sune clopoţelul pe 14 septembrie

  Scaune rupte, mobilier vechi, geamuri nespălate, praf şi pereţi nezugrăviţi. Asta vor găsi elevii teleormăneni în unele localuri de şcoală  în prima zi a noului an de învăţământ. Neregulile au fost descoperite în urma controalelor efectuate de echipe mixte, formate din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Direcţiei de Sănătate Publică şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman.

 • În Teleorman clopoţelul sună pentru 50.000 de elevi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Teleorman clopoţelul sună pentru 50.000 de elevi

  Aproape 50.000 de elevi teleormăneni vor începe luni, 15 septembrie, cursurile şcolare. Elevii din clasele I-a şi a II-a nu vor găsi pe bănci manualele promise de minister. 78 de  unităţi şcolare din judeţ nu vor avea nici în acest an autorizaţii sanitare de funcţionare. Pentru al treilea an consecutiv, s-ar părea că elevii teleormăneni nu vor găsi pe bănci luni nici merele, laptele şi cornul.

 • Doar şase şcoli gimnaziale din Teleorman nu au avize sanitare de funcţionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar şase şcoli gimnaziale din Teleorman nu au avize sanitare de funcţionare

  Direcţia de Sănătate Publică Teleorman a finalizat controalele în şcoli. Instituţia a verificat, în colaborare cu Prefectura Teleorman şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, 368 unitaţi de învătământ din care 143 de şcoli, 203 grădiniţe si 22 de licee. Şase şcoli gimnaziale nu au întrunit criteriile pentru a primi autorizaţiile sanitare de funcţionare

 • 33% dintre şcolile teleormănene nu au autorizaţii sanitare de funcţionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  33% dintre şcolile teleormănene nu au autorizaţii sanitare de funcţionare

  O treime din unităţile de învăţământ teleormănene şi-au deschis azi porţile fără autorizaţii sanitare de funcţionare. Din totalul de 383 de unităţi de învăţământ existente în judeţ, doar 259 au primit de la Direcţia de Sănătate Publică Teleorman  autorizaţia sanitară de funcţionare.

 • Se numără şcolile fără autorizaţie de funcţionare din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se numără şcolile fără autorizaţie de funcţionare din judeţ

  Cu trei săptămâni înainte de deschiderea anului şcolar, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a dispus  numărarea şcolilor care au autorizaţie sanitară de funcţionare. Doar 381 de unităţi şcolare mai funcţionează în judeţ, după ce, în ultimii doi ani, s-au înschis 116 şcoli.

Modifică Setările