Stiri despre astro

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zodia îţi dezvăluie gândurile ascunse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodia îţi dezvăluie gândurile ascunse

  Fie că vrei sau nu, zodia în care te-ai născut spune câte ceva despre tine. De la gesturi, tabieturi, caracteristici ale personalităţii, până la cele mai ascunse gânduri, pe care nu ai vrea să le spui nimănui vreodată.

 • Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie 2017

  Săptămâna ce urmează poate semnifica o promovare profesională pentru nativii Berbec, iar cei născuţi în Capricorn vor simţi o dorinţă puternică de a se afirma. Află ce prezic astrele în week-end şi în următoarea perioadă pentru fiecare zodie.

 • Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2017

  În următoarea perioadă, cei născuţi în Peşti vor dori să-şi trăiască viaţa, să se distreze şi să uite de necazuri, iar Balanţele trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru mijlocul lunii februarie!

 • Horoscopul săptămânii 10 - 16 februarie 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul săptămânii 10 - 16 februarie 2017

  În următoarea săptămână, multe native Fecioară sunt iritate din cauza rudelor şi a relaţiilor profesionale dificile, iar nativele Rac niciodată n-au fost mai invidiate ca acum. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada 10 - 16 februarie 2017!

 • Zodii predispuse la îngrăşare în 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii predispuse la îngrăşare în 2017

  Sunt persoane pentru care dietele sunt un adevărat chin şi asta nu pentru că nu reuşesc să se ţină de ele, ci pentru că rezultatele întârzie să apară indiferent de ce ar face. Alte zodii, în schimb, riscă să se îngraşe influenţate fiind de alinierea astrelor.

 • Ce spune despre tine horoscopul iranian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune despre tine horoscopul iranian

  Reprezentând una dintre cele mai vechi forme de astrologie, zodiacul persan are 12 semne, cărora le corespund cele 12 luni ale calendarului iranian.

 • Horoscopul iubirii în
noiembrie 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul iubirii în noiembrie 2016

  Luna noiembrie aduce veşti bune şi mai puţin bune pentru absolut toate semnele zodiacale. Se pare că în această lună se vor produce foarte multe schimbări pe plan sentimental. Berbecii vor primi cereri în căsătorie, în timp ce Gemenii îşi vor găsi marea iubire. Citeşte mai departe pentru afla ce te aşteaptă.

 • Horoscopul lunii noiembrie 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul lunii noiembrie 2016

  Dacă eşti nerăbdătoare să descoperi ce îţi rezervă astrele în luna noiembrie, află că zodiile favorizate vor fi Scorpion şi Vărsător, însă se întrevăd câteva oportunităţi pe plan financiar şi emoţional şi pentru alte zodii.

 • Ce piatră semipreţioasă îţi poartă noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce piatră semipreţioasă îţi poartă noroc

  Vechii astrologi au descoperit că există o anume rezonanţă între diferite pietre semipreţioase şi semnele zodiacale. Descoperă ce piatră îţi poartă noroc, în funcţie de zodia sub care te-ai născut.

 • Zilele norocoase din octombrie pentru fiecare zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zilele norocoase din octombrie pentru fiecare zodie

  Luna octombrie va fi una cu zile încărcate, pentru majoritatea semnelor astrale. Unii nativi se vor simţi copleşiţi de sarcinile pe care trebuie să le rezolve, pe când alţii se vor enerva când lucrurile nu vor ieşi aşa cum îşi doresc. În ciuda problemelor, fiecare zodie are zile bune, în care norocul le va surâde.

 • Horoscopul sănătăţii în luna octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul sănătăţii în luna octombrie

  Toamna este anotimpul în care multă lume se confruntă cu probleme de sănătate, iar semnul în care te-ai născut va avea influenţa asupra lor. În funcţie de zodia ta, află dacă bolile care te vor afecta vor fi blânde sau grave.

 • Horoscopul iubirii în această toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul iubirii în această toamnă

  Află ce ţi-au pregătit astrele din punct de vedere sentimental în această toamnă. Taurii au parte de o surpriză plăcută, în timp ce Racii nu au prea mari motive de bucrie. Citeşte în continuare previziunile pentru această toamnă.

 • Horoscopul toamnei - Află ce-ţi rezervă astrele!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul toamnei - Află ce-ţi rezervă astrele!

  Şanse în dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, probleme de sănătate pentru Capricorni, schimbări la locul de muncă pentru Gemeni – sunt doar câteva dintre modificările care au loc pe harta astrală în această perioadă.

 • Zodiac: Singură? Cum te poţi distra în concediu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiac: Singură? Cum te poţi distra în concediu

  Ţi se pare destul de greu să te distrezi când eşti singură şi mergi în concediu împreună cu prietenii tăi familişti convinşi. Iată ce poţi face pentru a te simţi bine, în funcţie de zodie.

 • Cele mai fierbinţi zodii în luna august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai fierbinţi zodii în luna august

  Vara, este imposibil ca femeile să nu stârnească interesul bărbaţilor. Bronzate, cu haine mulate şi cu picioarele la vedere, cele atrăgătoare ies în evidenţă de departe. Descoperă care sunt cele mai fierbinţi semne zodiacale ale lunii august.

 • Horoscopul sănătăţii în august 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul sănătăţii în august 2016

  În ultima lună de vară astrele vor fi blânde cu tine în ceea ce priveşte starea ta de sănătate sau, dimpotrivă, te vei confrunta cu tot felul de neplăceri? Află din horoscopul sănătăţii pe luna august!

 • Cum face faţă unei despărţiri fiecare zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum face faţă unei despărţiri fiecare zodie

  Semnul zodiacal poate influenţa mare parte din personalitatea ta, inclusiv modul în care faci faţă unei întâlniri sau unei relaţii. Cât despre despărţiri, vei fi uimită să afli cât de mult îşi pune amprenta semnul zodiacal pe modul în care acţionezi în astfel de cazuri.

 • Cele mai puternice zodii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai puternice zodii

  Ţi se pare că pe unele persoane nu le afectează mai nimic din ceea ce li se întâmplă? Sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi au o soluţie la orice. Aşadar, află care sunt cele mai puternice zodii!

 • Horoscopul femeii în iulie 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul femeii în iulie 2016

  Mercur este aproape de Venus, asta înseamnă că multe femei singure îşi vor găsi drumul înapoi şi îşi pot îndeplini multe dorinţe şi obiective. Descoperă ce îţi rezervă horoscopul femeii în luna iulie 2016.

 • Zodii care se simt mai bine singure decât într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii care se simt mai bine singure decât într-o relaţie

  Unii nativi din zodiac preferă singurătatea sau sunt „blestemate“ să aibă acest statut. Există zodii care trăiesc cu visul de a-şi întemeia o familie, de a avea o casă şi de a îmbătrâni alături de persoana iubită, însă anumiţi nativi se simt mai în elementul lor când sunt singuri şi nu în compania cuiva.

 • Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

  Descoperă în cea mai călduroasă lună a verii dacă te afli printre zodele norocoase ce sunt răsfăţate de astre. Iată care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!

 • Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii

  Şanse în dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, problem de sănătate pentru Capricorni, schimbări la locul de muncă pentru Lei – sunt doar câteva dintre modificările care au loc pe harta astrală în această perioadă.

 • APLICAŢIA ZILEI Cu Astro File Manager ai control total al fişierelor din Android
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  APLICAŢIA ZILEI Cu Astro File Manager ai control total al fişierelor din Android

  Android, spre deosebire de iOS şi Windows Phone, oferă acces utilizatorului la fişierele stocate pe telefon. Unii producători, cum este Samsung, includ şi managere de fişiere, dar pentru cine vrea o soluţie terţă există cele independente din Play Store. Astro File Manager este una dintre ele şi este gratuită.

Modifică Setările