Stiri despre aquarius

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai bune filme
ale anului 2016 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

  „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2016, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2016, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2015.

 • Acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acum

  Primele cadre din Aquarius, al doilea film al regizorului brazilian Kleber Mendonça FIlho, sunt revelatoare pentru intenţiile acestuia, aspect pe care cineastul însuşi îl lasă să se întrevadă, în încheierea unui interviu inclus în caietul de presă al filmului.

 • Cele mai bune seriale ale verii: şapte producţii pe care nu trebuie să le rataţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune seriale ale verii: şapte producţii pe care nu trebuie să le rataţi

  Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezervă o serie de seriale noi care pot să fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF şi poveşti pline de umor, oferta de vară a canalelor TV dispune de opţiuni diverse. Între cele mai cunoscute seriale care vor rula în această vară se numără „Aquarius“, „Hannibal: Vânătoarea“, „Orange is the New Black“ şi „Detectivii din Louisiana/ True Detective“.

Modifică Setările