Stiri despre aon romania

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine sunt cei mai buni
angajatori în 2015?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt cei mai buni angajatori în 2015?

  Aon România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, va face publice, pe 26 noiembrie, rezultatele studiului Aon Best Employers, în cadrul Galei de nominalizare ce va avea loc la Hotel Hilton, Sala Enescu, începând cu orele 18:30.

 • Aon România a desemnat compania Uniqa drept 

„Cel mai flexibil asigurator 2015”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aon România a desemnat compania Uniqa drept „Cel mai flexibil asigurator 2015”

  Bucureşti 21 Octombrie 2015 – Aon România, unul din principalii jucători pe piaţa de brokeraj de asigurare şi reasigurare din România, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul „Cel mai flexibil asigurator”, în cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sărbătoreşte în fiecare an colaborarea cu partenerii săi din piaţa de asigurări.

 • Aon Romania pregăteşte lansarea rezultatelor

Best Employers Study 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aon Romania pregăteşte lansarea rezultatelor Best Employers Study 2015

  Bucureşti 6 Octombrie 2015 – Aon România, unul din principalii jucători pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, organizează în luna noiembrie a treia ediţie a „Best Employers Study”, sub coordonarea Aon Hewitt, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanţă în domeniul resurselor umane.

 • Aon România lansează Best Employers 2015, studiul care măsoară gradul de
implicare profesională al angajaţilor unei companii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aon România lansează Best Employers 2015, studiul care măsoară gradul de implicare profesională al angajaţilor unei companii

  Bucureşti, 4 mai  2015 –  Aon România, subsidiara locală a liderului mondial în brokeraj de asigurări, consultant de risc şi resurse umane, anunţă  lansarea în Romania a cercetării Best Employers Study pentru al treilea an consecutiv. Studiul se desfăşoară pe o perioadă de nouă luni, după o metodologie complexă şi oferă o clasificare a companiilor din punctul de vedere al imaginii pe care acestea o au ca angajator în piaţa forţei de muncă.

 • Aon Romania: Best Employer Study - Creşterea
performanţei companiei prin mai buna implicare a angajaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aon Romania: Best Employer Study - Creşterea performanţei companiei prin mai buna implicare a angajaţilor

  Bucureşti 29 Octombrie 2014 – Aon Romania, unul din principalii jucători pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, organizează anul acesta a doua ediţie a studiului „Best Employers Study” sub coordonarea Aon plc, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanţă în domeniul resurselor umane.