Stiri despre amenjari interioare

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce stil să alegi pentru un dormitor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce stil să alegi pentru un dormitor?

  Dormitorul este un spaţiu bine determinat într-o locuinţă. Privat, intim, trebuie să reflecte personalitatea ocupantului, adult sau copil, fără să corespundă în mod obligatoriu stilului adoptat pentru restul locuinţei. Totul este permis atunci când vine vorba de decorarea dormitorului, de la mobila pentru dormitor la pernele de decor, este de ajuns să dai frâu liber creativităţii.

 • Doi arhitecţi au făcut combinaţii de texturi şi culori la
care nu te-ai fi aşteptat, într-o casă din Ilfov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi arhitecţi au făcut combinaţii de texturi şi culori la care nu te-ai fi aşteptat, într-o casă din Ilfov

  Deşi ne bucurăm de culori în viaţa de zi cu zi şi le simţim din plin efectul energizant, atunci când vine vorba de o amenajare de interior, parcă avem o reţinere în a le folosi. O casă din Ilfov e dovada că poţi înălţa, lărgi sau îngusta un spaţiu, că îl poţi tempera sau dinamiza folosind combinaţii de culori şi texturi la care nu te-ai fi aşteptat.

 • Amenajarea acestui
apartament cu două camere din Piaţa Romană pare de lux, dar a costat 5.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenajarea acestui apartament cu două camere din Piaţa Romană pare de lux, dar a costat 5.000 de euro

  Tu cum îţi imaginezi că ar arăta un spaţiu decorat pe placul unui colecţionar de maşini de epocă, vinuri vechi şi fel de fel de obiecte de artă? Proprietarul acestui apartament din Piaţa Romană, Andrei, e economist. Pe lângă pasiunile de mai sus, îi mai place şi să schieze şi să călătorească, aşa că bugetul rămas pentru amenajarea locului, menit să fie dat spre închiriere în regim hotelier, a fost unul destul de restrâns, de 5.000 de euro.

 • 11 idei pentru cum să integrezi cărămida aparentă la tine
acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  11 idei pentru cum să integrezi cărămida aparentă la tine acasă

  Te gândeşti să creezi un perete de accent, dar vrei ceva mai deosebit decât să-l vopseşti într-o culoare diferită faţă de restul casei? Placarea lui cu cărămidă aparentă e o soluţie foarte cool. Sigur ai tot văzut tipul ăsta de perete pe Pinterest sau Instagram, însă e un trend care nu pare să se demodeze prea curând. Iar dacă te plictiseşti cărămidă clasică, roşiatică, o poţi vopsi în ce culoare îţi place.

 • Tot
ce trebuie să iei în considerare înainte să renovezi un apartament vechi:
etape, costuri şi provocări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce trebuie să iei în considerare înainte să renovezi un apartament vechi: etape, costuri şi provocări

  Procesul de renovare a unui apartament vechi e unul care durează câteva luni, consumă energie, bani şi vine cu multe surprize, de multe ori neplăcute. Cum îl faci cât mai eficient? Cu un plan bine pus la punct, în care iei în considerare defectele de construcţie pe care e nevoie să le repari, ordinea etapelor de lucru şi posibilele situaţii neprevăzute.

Modifică Setările