Stiri despre alegerea primarilor

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şansa
liberalilor: spaima PSD de anticipate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şansa liberalilor: spaima PSD de anticipate

  Nu există moment mai seducător, în politică, decât să-ţi aduci adversarul în situaţia de a-şi omorî, cu propriile mânuţe, legi toxice pe care, atunci când era la putere, le-a promovat şi adoptat. De un asemenea moment solar par să se apropie liberalii, însă e greu de spus în acest moment dacă îl vor juca sau îl vor rata.

 • CCR a respins şi a doua sesizare a lui Liviu Avram. Zegrean: „Avram nu este candidat“. Avram: Asta era problema? N-au vrut să judece şi au găsit un pretext
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCR a respins şi a doua sesizare a lui Liviu Avram. Zegrean: „Avram nu este candidat“. Avram: Asta era problema? N-au vrut să judece şi au găsit un pretext

  Curtea Constituţională (CCR) a respins azi şi a doua sesizare a jurnalistului Liviu Avram pe articolul din Legea alegerilor locale care prevede alegerea primarilor într-un singur tur. Însă nici de această dată judecătorii CCR n-au judecat pe fond, invoâcnd faptul că Liviu Avram nu avera calitate de candidat. Jurnalistul a ripostat, spunând că în momentul în care a ridicat sesizarea era candidat, chiar dacă doar din punct de vedere formal.

 • Să desluşim puţin stilul Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să desluşim puţin stilul Iohannis

  Klaus Iohannis a bătut civilizat la uşa Parlamentului, le-a vorbit celor de acolo cât se poate de frumos, le-a propus un parteneriat, dar urangutanii din Parlament şi-au bătut joc de el chiar de a doua zi. Va fi greu, pentru preşedinte, să impună un alt fel de a face politică având aşa parteneri.

Modifică Setările