Stiri despre adevarul de cluj-napoca

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iron Maiden, mai „tari“ ca Scorpions
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iron Maiden, mai „tari“ ca Scorpions

  Concertul trupei Scorpions va aduce mai puţini bani în buzunarele hotelierilor, în comparaţie cu cel de anul trecut al trupei Iron Maiden.

 • CJ Cluj vrea drumuri judeţene pe Autostrada Transilvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CJ Cluj vrea drumuri judeţene pe Autostrada Transilvania

  Consiliul Judeţean Cluj a cerut preluarea de la Ministerul Transporturilor a 17 kilometri de autostradă, nefinalizaţi în judeţul Cluj. Tronsoanele Gilău - Nădăşel, respectiv Câmpia Turzii - limita cu judeţul Mureş, ar urma să fie finalizate în primă fază în regim de drum judeţean, iar ulterior în regim de autostradă.

 • CFR Cluj ocupă locul 250 în clasamentul IFFHS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR Cluj ocupă locul 250 în clasamentul IFFHS

  Echipa CFR Cluj a coborât 26 poziţii şi ocupă locul 250, cu 80 de puncte, în clasamentul pe luna august al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

 • FOTO Nici nu a împlinit trei ani, dar participă la concursuri de ciclism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nici nu a împlinit trei ani, dar participă la concursuri de ciclism

  Etapa „Click! Sănătate” a competiţiei „Clujul pedalează” a adunat aproximativ 500 de participanţi, concurenţi sau spectatori, din toate colţurile Ardealului. Ana Pavel-Mititean a fost una dintre cele mai tinere participante, care va împlini luna aceasta trei ani.

 • Consilierul care-ţi „prezice” sănătatea după gene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consilierul care-ţi „prezice” sănătatea după gene

  Clujeanca Ramona Moldovan e singurul consilier genetic din ţară, la care oamenii merg să afle ce boli pot avea în funcţie moştenirea genetică. Consilierul genetic, o îmbinare între psiholog şi genetician, este o profesie de tradiţie în ţări ca Marea Britanie, Franţa, Olanda şi SUA, în timp ce în România încă nu apare în Nomenclatorul meseriilor.

 • FOTO Ungurii sunt întâmpinaţi cu „Igen, tessék” la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ungurii sunt întâmpinaţi cu „Igen, tessék” la Cluj

  Câteva organizaţii maghiare din Cluj au iniţiat un proiect prin care cetăţenii maghiari să poată vorbi limba maternă în instituţii publice şi firme. Circa 50 de proprietari de cafenele, restaurante sau magazine din Cluj au lipit în interiorul acestora afişe cu titlul „Igen, tessék! – Da poftiţi!”, semn că au angajaţi care vorbesc limba maghiară.

 • 42 de avocaţi britanici construiesc o casă pentru o familie săracă din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  42 de avocaţi britanici construiesc o casă pentru o familie săracă din Cluj

  42 de avocaţi din britanici au sosit la Cluj, pentru a construi locuinţa familiei Băbeanu din Câmpeneşti. În cele cinci zile efective de lucru, voluntarii vor finaliza placarea cu OSB a locuinţei, vor construi acoperişul şi vor lucra la izolarea interioară şi exterioară.

 • Alimentele nesănătoase ar putea fi suprataxate, la iniţiativa unor clujeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele nesănătoase ar putea fi suprataxate, la iniţiativa unor clujeni

  Nicolae Hâncu, preşedintele onorific al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, va iniţia un program naţional prin care toate produsele nesănătoase să fie taxate suplimentar. Iniţiativa va fi susţinută printr-un proiect de lege, iar banii colectaţi în urma suprataxării vor fi viraţi spre programe de prevenţie.

 • De ce moare Clujul pe timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce moare Clujul pe timpul verii

  Terasele sunt printre puţinele alternative de petrecere a timpului liber pe timpul verii, deşi animarea oraşului în această perioadă a fost prevăzută în „Strategia de dezvoltare” a Clujului din 2006.

 • Amendă-record de 30.000 de lei pentru hipermarketul Cora din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amendă-record de 30.000 de lei pentru hipermarketul Cora din Cluj

  Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj au dat o amendă maximă, de 30.000 de lei, pentru hipermarketul Cora din Cluj-Napoca, pentru practici comerciale incorecte, în urma derulării unei campanii publicitare agresive care oferea "reduceri totale".

 • Acoperiş avariat la Cluj, după o ploaie torenţială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acoperiş avariat la Cluj, după o ploaie torenţială

  O ploaie torenţială, care a durat circa zece minute, a avut loc azi, în jurul orei 17.00, la Cluj-Napoca. Din cauza vântului puternic un acoperiş al unei case, de pe strada Căii Ferate, a fost avariat.

 • Locuri neocupate în facultăţile din Cluj după închiderea înscrierilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuri neocupate în facultăţile din Cluj după închiderea înscrierilor

  Absolvenţii de clasa a XII-a care nu şi-au luat Bacalaureatul au şansa să ocupe chiar şi un loc bugetat la sesiunea de admitere din septembrie. La Comunicare s-a înregistrat cea mai mare concurenţă anul acesta la admitere, dar la Ecologie şi protecţia mediului, Fizică sau Ingineria materialelor au rămas locuri neocupate.

 • FOTO Comoara cu brichete din subsolul unei case din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Comoara cu brichete din subsolul unei case din Cluj

  Robert Feher, un pensionar de 61 de ani, a adunat în 28 de ani o colecţie impresionantă de brichete de masă. Casa clujeanului s-a transformat într-un mic muzeu în care sunt expuse peste 2.000 de brichete din toată lumea.

 • Liceenii testează viaţă de student la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceenii testează viaţă de student la Cluj

  180 de elevi, absolvenţi de clasa a XI-a, sunt studenţi „de probă” pentru două săptămâni, la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Elevii, selectaţi din tot Ardealul, merg zilnic la cursuri, sunt cazaţi în cămin şi mănâncă la cantină.

 • Primăria Cluj-Napoca scoate la concurs cinci posturi, deblocate de Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Cluj-Napoca scoate la concurs cinci posturi, deblocate de Guvern

  Primăria Cluj-Napoca va organiza concurs pentru ocuparea a cinci posturi care ar urma să fie deblocate de Guvern în perioada următoare, fiind vorba despre funcţii de şef de serviciu, care nu au putut fi ocupate până acum definitiv din cauza blocării acestora.

 • Cele mai ieftine chirii pentru studenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ieftine chirii pentru studenţi

  Agenţii imobiliari susţin că luna iulie este cea mai propice pentru a închiria un apartament la Cluj, întrucât preţurile au rămas neschimbate, faţă de anul trecut. Aceştia au avertizat, însă, că la Cluj-Napoca, un apartament se va închiria în lunile septembrie şi octombrie cu 20% mai scump faţă de preţul actual.

 • Ursus a reluat producţia de bere la Cluj, într-o mini-fabrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ursus a reluat producţia de bere la Cluj, într-o mini-fabrică

  Ursus a reluat joi producţia de bere la Cluj, într-o mini-fabrică amenajată în vechea unitate, închisă în 2010, şi a deschis în acelaşi timp un bar, un restaurant şi o terasă cu o capacitate totală de aproximativ 300 de locuri.

Modifică Setările