Adelina Maria

Secretar General Fundaţia LEADERS

Într-o perioadă în care toată lumea dezbate rezultatele de la examenul de bacalaureat şi ce şanse de reuşită are noua generaţie, la Vulcanii Noroioşi, în cadrul şcolii de vară a absolvenţilor programului Leadership Autentic, am avut parte recent de o lecţie de inspiraţie şi speranţă de mai bine pentru România, pe care m-am gândit să o împărtăşesc şi în acest spaţiu.

În anul 2000, când Fundaţia LEADERS a luat naştere din pasiune, ne-am propus să devenim un instrument care sculptează armonios cariera de conducător a unor talente din România. În ultimii 13 ani, am reuşit să dăm României idei şi oameni valoroşi şi căutăm în continuare, să transformăm ţara spre mai bine, dezvoltând lideri responsabili, care se implică şi acţionează.

Pasionată deopotrivă de leadership şi gramatică, se pare că mai am foarte mult de explorat, mai ales în ceea ce priveşte legătura dintre aceste plăceri nevinovate. Nu îmi amintesc cu exactitate când am descoperit substantivul lider şi nici când am aflat că este de gen masculin.