Primele detalii neoficiale despre noul Google Pixel indică LG drept producător

Primele detalii neoficiale despre noul Google Pixel indică LG drept producător

Pixel a creat o impresie bună în 2016. Rămâne de văzut dacă repetă performanţa în 2017.

Google Pixel e un telefon aproape necunoscut în România, dar e unul dintre cele mai bune cu Android. Acum e dezvoltată a doua versiune şi apar primele informaţii neoficiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Google Pixel e popular în SUA şi câteva ţări din Europa, dar în România n-a fost adus oficial. Poţi spera că se schimbă lucrurile cu noul model. Pixel 2017 ar fi produs de LG, cu ecran mai alungit (aspect 2:1) şi cu panou AMOLED la o diagonală de 6 inci şi o ramă foarte subţire. Ecranul va fi curbat pe margini şi se pare că va răspunde la presiune pe laterale. Tehnologia a fost implementată şi de HTC pe modelul U11. 

Alte detalii despre Pixel 2017 mai sunt procesorul Snapdragon 835, memoria RAM de 4GB şi un spaţiu intern de stocare de 128GB. Firesc, va avea cea mai nouă versiune de Android şi se poate să fie una în exclusivitate pentru modelul Google.

Deşi va fi produs de LG, nu va avea două camere principale, ca G6. Totuşi, Google a făcut o treabă bună cu software-ul pentru camera foto de pe primul Pixel şi se prea poate ca aceasta să fie mai bună. Telefonul va fi prezentat în acelaşi trimestru cu iPhone 8, aşa că nu va duce lipsă de concurenţă. 

citeste totul despre: