Măsuri sporite de securitate la meciul Oţelul – Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Partida dintre echipa campioană şi formaţia Astra Ploieşti va începe la ora 21.30, pe stadionul "Oţelul" din oraşul Galaţi. Jandarmii atrag atenţia celor care vor veni în tribune ca să vadă meciul pe viu, să aibă un comportament civilizat şi să evite incidentele.

Dintre forţele de ordine, 60 vor fi jandarmi, aceştia având misiunea de a înconjura stadionul, dar şi zonele porţilor pe unde se face accesul publicului în tribune.

Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de 100 de poliţişti locali. 25 de poliţişti vor supraveghea şi coordona circulaţia rutieră în zona arenei sportive.
Suporterii nu vor fi lăsaţi pe stadion cu băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte periculoase.

„De asemenea, reamintim că afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă. În cazul în care spectatorii părăsesc arena sportivă înainte de terminarea partidei, aceştia nu vor mai avea acces în incinta stadionului, documentele de acces fiind valabile doar pentru o singură intrare", menţionează cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite