Neculaie: "Am încredere că Velayos este peste Rui Duarte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat joi, la prezentarea oficială a fundaşului spaniol, Javier Velayos, că are încredere că jucătorul este peste valoarea lui Rui Duarte.

"Dacă a crescut de la vârsta de 9 ani în curtea Realului, eu cred că e ceva de capului, nu? Şi numai să te antrenezi alături de marii jucători de acolo şi este ceva, după părerea mea. Eu sunt încrezător şi optimist în ceea ce îl priveşte. Sunt convins că este peste valoarea lui Rui Duarte şi la caracter şi la tot. O să vedeţi...!", a declarat Ioan Neculaie.

Patronul braşovean a mai precizat că este mulţumit de transferurile făcute în această vară de FC Braşov şi că în acest moment echipa are toate condiţiile să facă performanţă. "Noi nu ne hazardăm în declaraţii pompoase, cum fac alţii, noi vrem doar să facem treabă bună, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să fim respectaţi prin ceea ce facem în teren. Poate mulţi se miră că un jucător crescut de Real a venit la FC Braşov, însă şi aici la Braşov se va face performanţă. Oricum, faptul că aici au venit mulţi fotbalişti valoroşi de Braga, Real Madrid sau Porto este meritul lui Marcel Popescu, un om care contribuit foarte mult şi la ce a însemnat CFR Cluj acum câţiva ani, chiar dacă acolo a stat mai mult în umbră. La noi va fi mai vizibil, eu mă bazez foarte tare pe el".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite