Becali: „Iau scaune, tapet, termopane şi mă mut la Buzău!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei Gigi Becali a explicat de unde i se trag problemele cu stadionul din Ghencea şi de ce a fost reziliat contractul cu MapN. Tototdată, europarlamentarul consideră că roş-albaştrii se vor bucura de un imens capital de simpatie la Buzău, acolo unde intenţionează să mute echipa.

„M-au forţat să plătesc 65.000 de euro pe lună chirie. E inadmisibil. Adică eu plătesc într-o lună cât dau toate celelalte 17 echipe din campionat într-un an? Păi, ce, sunt nebun?! Totul mi se trage de la Gabi Oprea. El are un ghimpe împotriva mea de când a pierdut alegerile la Consiliul Judeţean Ilfov. Atunci, PNG a susţinut pe altcineva. O să îl dau în judecată. Am investit milioane, aşa că o să-mi iau scaunele, termopanele, tapeturile, tot!", a declarat Gigi Becali în ProSport.

Latifundiarul din Pipera este încântat de ideea mutării echipei la Buzău, unde, în opinia sa, Steaua va avea 15.000 de abonaţi (n.r. stadionul Municipal din localitate are o capacitate de 18.000 de locuri).

„Plec din Ghencea şi mă duc la Buzău! O să am 15.000 de abonaţi. Oricum, toată lumea voia asta. Mă întăreşte tot ce s-a întâmplat, pentru că oamenii mari au făcut lucruri mari cu sacrificii importante", a încheiat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite