România reîntâlneşte coşmarul Armenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

să joace în meciul al doilea, programat mâine, cu Slovenia, echipă care a lăsat Naţionala lui Hagi acasă la Mondialul din 2002 şi care va fi unul dintre adversarii tricolorilor în campania de

să joace în meciul al doilea, programat mâine, cu Slovenia, echipă care a lăsat Naţionala lui Hagi acasă la Mondialul din 2002 şi care va fi unul dintre adversarii tricolorilor în campania de calificare la Euro 2008. Celălalt posibil adversar al tricolorilor în meciul de mâine este echipa gazdă, Ciprul. Selecţionerul Victor Piţurcă i-a aşteptat ieri în cantonament pe ultimii trei jucători, vedetele din Serie A, Mutu, Chivu şi Lobonţ. Delegaţia română a fost întâmpinată pe aeroportul din Larnaca de fotbaliştii Narcis Răducan (AEK Larnaca) şi Bogdan Andone (Apolon Limassol), care nu au putut pierde ocazia de a se revedea cu o parte din foştii lor colegi. Întoarcerea tricolorilor în ţară este programată imediat după finalul partidei de mâine, pentru ca jucătorii din campionatul intern să poată intra în programul echipelor care în acest weekend vor începe returul Diviziei A. Din delegaţia deplasată în Cipru face parte şi arbitrul Marian Salomir, care a fost invitat de organizatori să conducă la centru partida dintre Grecia şi Belarus.
MUTU ESTE ACCIDENTAT
Selecţionerul Victor Piţurcă nu va putea conta, se pare, pe serviciile lui Adrian Mutu. Atacantul lui Juventus a revenit pe gazon după o săptămână de pauză şi nu poate risca o accidentare. Cei doi lideri ai Naţionalei, Mutu şi Chivu, au avut evoluţii apreciate în ultima etapă din Serie A. Mutu s-a remarcat în mod deosebit în partida pe care torinezii au câştigat-o cu 3-1 în faţa lui Lecce, fiind pasator la două din goluri. "Gazzetta dello Sport" l-a considerat pe român unul dintre cei mai activi jucători ai partidei. Cristi Chivu a avut, de asemenea, o evoluţie excelentă în defensiva lui AS Roma în derbiul capitolin câştigat cu 2-0 în faţa lui Lazio. "Fundaşul român a blindat apărarea Romei", a notat "Datasport". Gruparea "giallo-rossa" a stabilit cu acest prilej un record istoric de 11 victorii consecutive în Serie A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite