Emilian Dolha: "Aş pleca oriunde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă are aproximativ 80 de jocuri pentru Rapid, portarul giuleştenilor a răspuns prezent la reunirea "satelitului" Electromagnetica, unde urmează să se antreneze pentru următoarele şase

Chiar dacă are aproximativ 80 de jocuri pentru Rapid, portarul giuleştenilor a răspuns prezent la reunirea "satelitului" Electromagnetica, unde urmează să se antreneze pentru următoarele şase luni, cât mai are contract cu alb-vişiniii, dacă nu va reuşi să se transfere la Dinamo sau Gloria, cluburi care s-au arătat interesate de serviciile sale.
- Cum este atmosfera în Divizia B?
- Ne-am văzut acum două zile, când am făcut şi un antrenament. Trebuie să respect ce mi se spune să fac şi să mă pregătesc acolo unde sunt trimis.
- O să aperi pentru a doua echipă a feroviarilor?
- Nu mă bag, pentru că n-am de ce. Oricum, aici sunt doi portari talentaţi, tineri, care au mai multă nevoie decât mine să apere.
- Legat de un posibil transfer la un alt club, ce se mai aude?
- Eu am fost sunat de impresarul meu cu mult timp înainte, când mi se propunea să renunţ la bani şi astfel să devin jucător liber. Dar, nu după mult timp, totul a căzut. Iar de atunci n-am mai auzit nimic de la el. şi nici de la vreun club. Am citit şi eu despre Dinamo sau Gloria, dar doar atât. Deocamdată aştept, dar să fiu sincer nici nu ştiu ce aştept.
- Te-ar deranja să joci în altă parte?
- Cred că am întrebat toţi ziariştii: ei ce-ar face în locul meu? şi răspunsul lor a fost acelaşi pe care ţi-l dau şi eu acum. Normal că aş pleca oriunde, pentru că sunt jucător profesionist şi, în plus, trebuie să am şi jocuri în picioare, nu numai să mă antrenez.
- La ce te gândeşti în perioada asta în care eşti obligat să te pregăteşti cu "satelitul"?
- La nemurirea sufletului (oftează adânc). Fac şi eu haz de necaz, pentru că dacă aş pune totul la suflet aş înnebuni. Situaţia mea este de râsul plânsului.
Curcă s-a pregătit cu Lucescu
Goalkeeperul care nu a fost folosit în tur de Răzvan Lucescu a fost luat de acesta în pregătire cu echipa mare la Poiana Braşov. Portarul are însă puţine şanse de a mai prinde partide în Divizia A, în acest retur, urmând probabil să fie folosit în anumite meciuri ale "satelitului" Rapid II. În Cupa României, Ionuţ Curcă a fost jucătorul care a oprit traseul roş-albaştrilor de la Steaua încă din 16-imi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite