Ultimul hamburger McDonald's din Islanda a ajuns la muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil că nu v-aţi aştepta niciodată să găsiţi aşa ceva într-un muzeu, dar în Islanda a devenit realitate: ultimul hamburger McDonald's gătit, precum şi cartofii prăjiţi din aceeaşi porţie au ajuns obiecte de colecţie în Muzeul Naţional al Islandei, scrie „Daily Mail”.

Evenimentul, destul de neobişnuit, s-a întâmplat însă acum cinci ani, atunci când ultimul restaurat de tip McDonald's din Islanda a fost nevoit să se închidă.

Astfel, pentru ca şi viitoarele generaţii să ştie ce este şi cum arată un hamburger McDonald's, cei de la Muzeul Naţional al Islandei au decis să izoleze complet un astfel de produs. Aceştia au mers şi mai departe, montând o cameră web asupra hamburger-ului pentru ca cei interesaţi să poată urmări şi procesul de descompunere.

Interesat de remarcat este că după mai bine de cinci ani hamburgerul, precum şi porţia de cartofi prăjiţi arată, în mare parte, la fel ca şi atunci când au fost cumparate.

Criza economică din Islanda a forţat multe companii din aceasta ţară să îşi suspende sau să-şi închidă complet activitatea. La fel a fost soarta si pentru restaurantelor în franciza McDonald', care au rezistat în Islanda până la sfârşitul anului 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite