Tânăra care a mâncat 15 ani doar cartofi prăjiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanica Hannah Little, în vârstă de 20 de ani, a mâncat numai cartofi prăjiţi de la vârsta de 5 ani, din cauza fricii cauzate de o afecţiune numită sindromul mâncatului selectiv.

Tânăra era înspăimântată numai de gândul că ar putea mânca altceva în afară de cartofi prăjiţi, frica de a combina aromele provocându-i atacuri de panică, scrie „Daily Mail”.

Alimentaţia sa săracă în nutrienţi şi vitamine a adus-o în situaţia în care a început să leşine la muncă. Motiv pentru care a fost nevoită să-şi dea demisia. 

Situaţia-limită a obligat-o să încerce terapia prin hipnoză, fiind unul dintre ultimele tratamente pe care nu le încercase până atunci. După doar o şedinţă, Hannah a început să mănânce mâncăruri noi, fără a mai experimenta simptomele obişnuite. Drept urmare, noua sa mâncare preferată este pizza, dar gustă şi mango. 

„Cred că mâncam doar cartofi pentru că erau obişnuiţi. Pe mine mă speria foarte tare ideea combinării aromelor”, spune Hannah. „Sunt fericită, acum, în sfârşit”, a mărturisit tânăra. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite