Zmărăndescu: „Dacă vorbesc, ar cădea multe capete, nu numai al lui Becali. El nu e prost, îi lipseşte caracterul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a lăsat în urmă perioada în care lucra pentru Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu s-a stabilit în Anglia, unde a pus capăt vechilor obiceiuri şi a făcut loc pentru cele noi.

Zmărăndescu a lăsat în urmă România pentru Anglia, unde locuieşte de doi ani în ţara pe care o reprezintă acum în competiţiile sportive. Cu toate că este un subiect tabú, pentru că cei care încetează colaborarea cu Gigi Becali o fac fără a lăsa loc de prietenii, sportivul nu ezită să-şi spună părerea despre omul pentru care a lucrat ca bodyguard: 

„Gigi Becali crede în Dumnezeul tuturor, doar în al lui nu. Cineva care e atât de apropiat de Dumnezeu n-ar putea să rănească atâţia oameni. El se ascunde în spatele familiei, în politică a fost sfătuit să speculeze partea cu religia şi s-a conformat. Nu e prost, dar îi lipseşte caracterul. Gândeşte-te că l-a umilit pe Gică Hagi şi cum a făcut-o şi cu mine“.

„Îi place ca angajaţii să rămână jos“

Fostul angajat al finanţatorului din Ghencea a comentat pentru GSP motivul pentru care relaţiile dintre cei doi s-au răcit: „Gigi nu suporta ca oamenii de pe lângă el să se ridice. Eu nu am vrut să rămân toată viaţa unul cu muşchi lângă unul cu bani, aşa că aproape tot ce primeam de la el investeam. Asta nu i-a convenit, pentru că îi place ca angajaţii să rămână jos, ca nişte slugi. Ajunsesem să nu mai lucrez cu el, ci doar să-l ajut din când în când“.

„Nu voi mai reprezenta niciodată România“

Zmărăndescu se arată deziluzionat de cum merg lucrurile în ţară: „Nu voi mai reprezenta România, pentru că Justiţia din ţara mea m-a dezamăgit. Şi nu numai ea. Ştii care e diferenţa între Românie şi Anglia? Anglia îşi respectă sportivii. Am pierdut tot când am fost în arest, dar am câştigat patru oameni care mi-au influenţat viaţa. Alexandru Ganci, care m-a adus pe linia de plutire. Nicu Gheară, care m-a primit în familia lui şi două femei.“

„Eu sunt acum ca un animal sălbatic, pe care dacă doar îl răneşti şi nu omori, e posibil să atace. Dacă eu deschid gura, cad multe capete, nu numai al lui Becali. Rugămintea mea e să nu-mi luaţi bunătatea drept slăbiciune. Atât timp cât respir, feriţi-vă de mine“, a conchis Zmărăndescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite