VIDEO Olanda, demoralizată înaintea confruntării cu România. Turcia a fost ridiculizată pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lens (dreapta)
Lens (dreapta)

Adversarele tricolorilor din grupa de calificare pentru Mondialul din 2014 au jucat partide amicale, miercuri seară. Pe „Amsterdam ArenA“, atmosfera de sărbătoare a fost stricată de Italia, în timp ce la Manisa, gazdele au înregistrat un rezultat ruşinos cu Cehia.

Amicalul de cinci stele, Olanda - Italia, s-a încheiat cu o remiză care a stricat seara gazdelor. Elevii lui Van Gaal au deschis scorul prin Lens, care a punctat cu o execuţie superbă (33). Reuşita din prima repriză părea că va fi de ajuns pentru o victorie de palmares, însă, în ultimul minut, Italia a egalat prin Verratti, iar Olanda - Italia s-a terminat 1-1.

România va întâlni Olanda, pe „Amsterdam Arena“, marţi, 26 martie. Cu patru zile înainte de confruntarea cu batavii, tricolorii vor da piept cu Ungaria, la Budapesta, într-o altă partidă de calificare pentru CM 2014.

Olanda a jucat în formula: Krul - Janmaat (van Rhijn 85), de Vrij, Martins Indi, Blind - Clasie (de Guzman 46), Strootman - Maher - Lens, Van Persie (Robben 46), John (Kuyt 60).

VEZI GOLURILE MECIULUI

Turcia, o altă formaţie care se află în grupa României, a continuat seria rezultatelor proaste care au scos-o din cursa de calificare pentru CM 2014. La Manisa, turcii au cedat, 0-2, în faţa Cehiei. Krejci (4) şi Lafata (28) au înscris golurile meciului.

Turcia a jucat în formula: Kivrak - Gonul (H. Altintop 46), Toprak, Irtegun, Kaldirim - Sahin (Bulut 61), Inan, Topal (Emre 68), Sararer (Ozek 68) - Turan, Erdinc (B. Yilamaz 46). 

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite