Tottenham, cu Vlad Chiricheş integralist, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Contra a dus-o pe Getafe în optimile Cupei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş a pus umărul la calificarea lui Tottenham în semifinalele Cupei Ligii Angliei, în vreme ce tehnicianul Cosmin Contra a calificat-o pe Getafe în optimile Cupei Spaniei.

Tottenham Hotspur, la care fundaşul român Vlad Chiricheş a fost integralist, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce a învins cu 4-0 pe Newcastle United în sferturile competiţiei. Golurile londonezilor au fost înscrise de Bentaleb (18), Chadli (46), Kane (65) şi Soldado (70). 

În "careul de aşi" au mai pătruns Liverpool, Chelsea şi Sheffield United. Confruntările din semifinale vor pune faţă în faţă pe Liverpool cu Chelsea, în vreme ce Tottenham se va duela pentru un loc în finală cu Sheffield United.

Şi din Spania vin veşti bune, unde echipa antrenorului român Cosmin Contra s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după ce a învins cu 2-1 pe Eibar în manşa retur a 16-imilor competiţiei. Golul lui Eibar a fost înscris de fostul stelist Piovaccari din penalty. În tur, Getafe câştigase cu 3-0. 

În optimi s-au mai calificat până acum Real Madrid, FC Barcelona, FC Sevilla, FC Valencia, Almeria şi Celta Vigo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite