Steaua şi-a luat vârf pentru dubla cu Trencin. A lucrat la un call-center în Scoţia înainte de a fi mare vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tade ( al treilea din stânga) a pozat pentru un calendar în Scoţia FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Tade ( al treilea din stânga) a pozat pentru un calendar în Scoţia FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Steaua a reuşit un transfer de ultimă oră, prin care să-şi întărească lotul în perspectiva meciului cu Trencin, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua a reuşit să obţină semnătura francezului Gregory Tade, de la CFR Cluj, golgheterul campionatului trecut. Acesta a fost inclus pe lista UEFA şi poate juca mâine în turul din Slovacia. Tade a venit la CFR Cluj acum doi ani şi are o istorie interesantă. Născut în Franţa, din părinţi ivorieni, la 19 ani, Tadé a decis să plece în Scoţia, după ce n-a reuşit să rupă gura târgului în Franţa. 

Şi-a falsificat un pic CV-ul, în sensul că şi-a adăugat nişte selecţii fictive în naţionala de tineret a Coastei de Fildeş, reuşind astfel să obţină un contract la  Forfar Athletic, în liga a treia. Au urmat două sezoane la Stranraer, echipă ce juca în cel de-al patrulea eşalon valoric scoţia. A fost momentul în care Grégory a fost nevoit să-şi mai ia în paralel încă un job, într-un call-center la IBM, pentru a se putea întreţine.

Abia în 2011 a reuşit Tadé să ajungă în prima ligă din Scoţia, la Inverness Caledonian Thistle, echipă la care a jucat în trecut şi Marius Niculae. Un an mai târziu a semnat cu St. Johnstone, echipă în tricoul căreia a debutat şi în Liga Europa, iar în vara lui 2013 a venit la CFR Cluj, la recomandarea lui Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite