S-a aflat până şi în America: prestigioasa publicaţie „The New York Times“ a scris despre titlul câştigat de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Performanţa steliştilor a fost remarcată şi în America
Performanţa steliştilor a fost remarcată şi în America

Americanii au tratat pe larg subiectul şi au făcut o prezentare bine documentată a „clubului care a fost înfiinţat de armată“.

Formaţia din Ghencea a cucerit titlul cu numărul 24 din istoria clubului, iar această performanţă a fost remarcată, inclusiv peste ocean, într-o ţară unde fotbalul (soccer în America) nu e sportul rege, la fel ca în restul lumii.

Într-un articol întitulat „Steaua a devenit campioană după remiza Petrolului“, celebra publicaţie „The New York Times“ a scris despre formaţia care a câştigat întrecerea internă în România.

Textul include declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf şi face o prezentare a grupării din Ghencea.

„Campioana Europei în 1986, Steaua a fost înfiinţată în 1947, fiind clubul armatei. E echipa cea mai galonată din România cu 50 de trofee, printre care 24 de titluri, 21 de Cupe ale României şi 5 Supercupe ale României. 

Formaţia bucureşteană n-a retrogradat niciodată şi, de-a lungul istoriei, a avut doar cinci clasări sub locul 6 în prima ligă. 

În acest sezon, Steaua a avut un parcurs bun şi în Liga Europa, fiind eliminată de Chelsea, cu scorul general de 3-2, în optimi. Înainte de asta, Steaua a câştigat grupa din care a făcut parte şi a eliminat Ajax“, scrie în articolul de pe „New York Times“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite