VIDEO Când Reghe nu e acasă, Prodanca stă cu altul la masă! Soţia antrenorului de la Steaua s-a întâlnit cu un jucător dat afară din Liga I după acuze de blat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce Laurenţiu Reghecampf se află cu Steaua în cantonament în Spania, soţia acestuia, Ana Maria Prodan, se ocupă de afaceri.

Prodanca a dat o fugp în Israel, împreună cu buna sa prietenă, Victoria Blochina, alias Vica lui Piţurcă, adică fosta amantă a selecţionerului, care l-a târât pe acesta prin tribunale pentru a-irecunoaşte copilul. Cele două au vizitat locuriel sfinte, iar Ana Maria şi-a făcut timp şi pentru o întâlnire mai specială. 

Ea s-a văzut la Tel Aviv cu Edan Baruch, fost portar în Liga I, la Concordia Chiajna, pe vremea când soţul său antrena acolo. de fapt, Baruch a venit cu Reghe de la FC Snagov, însă la Chiajna n-a prins decât două meciuri, fiind dat afară de primarul Minea, după ce a gafat incredibil la toate golurile, în partida FC Vaslui - Concordia 4-0, disputată în martie 2012. 

La vremea respectivă s-a spus că Baruch a trântit meciul la pariuri, iar Meme Stoica, recunoscut pentru umorul său acid, a postat pe facebook următorul mesaj: "E primul hat-trick al unui portar pe care îl văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri". 

image

Ulterior, Baruch a jucat puţin la Buftea şi la Slobozia, după care s-a întors în ţara natală.

Vezi mai jos ce goluri a încasat Baruch în partida FC Vaslui - Concordia 4-0  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite