Steaua a obţinut acordul Armatei de a folosi încă o perioadă vechea siglă. Unde vor juca roş-albaştri meciurile de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Steaua a ajuns, joi, la un acord cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii Steaua, la capătul unor negocieri care au durat aproximativ o oră şi 45 de minute, a anunţat unul dintre avocaţii grupării conduse de Gigi Becali.

UPDATE ”Am găsit înţelegere la CSA Steaua, şi noi, şi ei vrem acelaşi lucru, să vedem stema pe tricouri. Pentru a găsi cadrul legal, însă, va mai dura un pic. Sperăm ca până la începutul campionatului să putem folosi sigla noastră. Cu Borussia veţi vedea că vom juca pe echipamente cu sigla pe care a avut-o Tamaş pe tricoul de la prezentare”, a spus Argăseală la finalul negocierilor.


"Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat", a declarat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua. La întâlnirea care a avut loc la sediul Clubului Sportiv al Armatei au mai participat din partea FC Steaua preşedintele Consiliului de Administraţie Valeriu Argăseală şi directorul financiar Iulian Gheorghişor.

De asemenea, conform acordului, "folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare".

"În urma întâlnirii dintre reprezentanţii CSA Steaua Bucureşti şi cei ai FC Steaua Bucureşti, desfăşurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluţionarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii: până la publicarea motivării deciziei ÎCCJ şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părţi, în condiţiile legii", se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, pe 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. În urma acestui litigiu, emblema FC Steaua a fost eliminată de pe site-ul oficial al clubului şi de pe pagina de Facebook a echipei. La începutul acestui an, clubul aflat în proprietatea lui Gigi Becali a depus la OSIM mai multe cereri de înregistrare a altor mărci decât cea pierdută în urma deciziei ÎCCJ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite